![]() |
Vand Kit-uri XENON HID
Vand kit-uri Xenon la cel mai bun pret din Romania cu factura si garantie scrisa 12 luni.
Kit Xenon cu o singura faza (H1, H7, etc) Balast normal: 260 RON Balast super slim: 300 RON Kit Bixenon cu 2 faze pe acelasi bec (H4, 9007, etc.) Balast normal: 390 RON Balast slim: 420 RON Anulatoare de eroare pentru masinile care dau eroare de bec ars 60 Ron/perechea Momentan am pe stoc kit-uri xenon H1, H4 si H7 in temperaturile de culoare 4300k, 5000k, 6000k. Pot aduce la comanda: -orice tip de xenon: H1, H3, H4, H7, H8, H9, H10, H11, H13 D1S/R/C, D2S/R/C, D4S/R/C 9004, 9005, 9006, 9007 -orice culoare intre 3000k si 24000k Preturile sunt atat de mici pentru ca produsele sunt importate direct din China singura tara care produce kit-uri Xenon HID. Predare personala in Bucuresti si Gaesti. Trimit oriunde in tara prin curier cu plata ramburs La cerere asigur si montaj contra cost. Telefon: 0724682433 ID Messenger: Balan_sorin1983 |
Re: Vand Kit-uri XENON HID
1 Attachment(s)
Inca ceva foarte important:
INAINTE DE A VA PREDA PRODUSELE LE TESTEZ PERSONAL PE FIECARE IN PARTE PENTRU A FII SIGUR CA FUNCTIONEAZA PERFECT. |
Pot aduce la comanda orice fel de Kit Xenon cu orice temperatura de culoare.
|
O poza cu kitul te rog
|
2 Attachment(s)
Asa arata kit-uurile cu balast normal si cu calast superslim:
|
sal.h7 pt o fabia ai?
|
2 becuri h1 de preferat ar fi 8000k la ce pret?
|
@andreiovidiu_p am H7 pentru fabia ta.
Daca esti interesat anunta-ma. @hellker nu am becuri separat deocamdata. O sa aduc la urmatorul transport si or sa fie ~130 RON perechea. Daca esti interesat si nu o sa iei din alta parte pana atunci iti pot aduce. |
da as fi interresat dar si sa mi-l momtezi chitu.la cat ma duce cu totu?
|
as fi si eu interesat de un balast normal(sau o pereche daca nu se poate altfel)
cam la ce pret ar fi(bucata sau perechea) ? multumesc. |
@andreiovidiu_p dupa cum ti-am spus si la telefon pretul este 260 ron sau 300 ron (poate reusim sa le bagam in faruri fara a le mai gaurii) la care se adauga 50-100 ron montajul (la tine e 50-70 ron).
@julaikos pretul pentru un set de balasturi este 150 ron (nu le vand la bucata) |
Mai am pe stoc:
H1 5000K,6000K H4 6000K H8 6000K H7 4300K,5000K,6000K LA CERERE POT DA SEPARAT BECURILE CU 130 RON SI BALASTURILE CU 150 RON PENTRU CA VREAU SA SCAP MAI REPEDE DE ELE PENTRU A DA O NOUA COMANDA. |
sorine cum facem cu sa-mi pui si mie alea?
ne vedem zilele astea? sau ramane in weekend? |
@andreiovidiu_p pot sa ti-l montez maine pana in ora 17:00, vineri toata ziua sau sambata dimineata.
Daca nu poti de luni pana joi cand ai tu timp. |
Up!
Mai am cateva kit-uri. La sfarsitul saptamanii fac o comanda noua asa ca cine vrea ceva mai special poate sa faca cerere aici. |
All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2025 4Tuning