![]() |
Chrysler 300C SRT-8 cu accente portocalii
3 Attachment(s)
Un 300C SRT-8 (chiar si stock) nu ai cum sa il ratezi. Iti sare imediat in ochi si in urechi atat prin designul sau impunator, cat si prin sunetul generat de motorul V8 Hemi. Insa modelul din fotografii de mai jos, este mai special si stie cum sa se faca remarcat: prin dungile portocalii, inscriptiile cu "Race Shuttle" si, bineinteles, prin evacuarea cu patru tobe de esapament.
|
Re: Chrysler 300C SRT-8 cu accente portocalii
Nu imi place masina , daca era toata neagra era frumoasa dar portocaliul acela bate prea urat la ochi , e stridenta culoarea portocaliu pe acel negru , bineinteles nu pot spune ca nu m-as urca la volanul masinii dar .....Ce sa spun ii lipsea un galben si albastru , o vindea ca sorcova :lol:
|
daca nare eleron tot degeaba . . . !
|
Quote:
|
nu merge cromul ala cu negru si portocaliu..n'are folie, e naspa:)
|
e reusit
|
e urat ca foamea...RACING SHUTTLE...ce imi este dacia cu turbina nike ce imi este 300c cu racing shuttle pe el..
|
merge, dar asta numai pentru faptul că e Chrysler, in rest cum a spus si Cryssl "racing shuttle " nu prea are ce căuta acolo :lol:
|
mijto da' prea de tot... e limuzina si merge ceva subtil :)
|
Eu cred ca e foarte reusita masina si special a folosit portacaliu ca iese bine in evidenta pe negru si in plus daca o lasa neagra complet care mai era faza:|
|
kitsch nu dar urata daaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning