![]() |
audio 4+1
Salut, sunt nou pe aici si nu prea ma pricep la sunet si chestii si am nevoie de ceva ajutor.
Am un player JVC cu 4 iesiri de 50 si vreau sa pun 4 boxe si un woofer. 2 fata, astea sunt: 2 spate, astea: si un woofer: sunt interesant de ce am nevoie, statii, condensatoare, etc. tnx |
Re: audio 4+1
Pune poze si specificatii, NU linkuri.
Ce masina ai? Ce buget ai pentru cele necesare? |
am ales Ground Zero , fata, spate si woofer. nu vreau performanta ci doar ceva mai diferit.
fata: Putere:90W RMS / 140W max Crossover: 6/12 dB with tweeter protection Tweeter: 19 mm silk dome Frequency range: 70Hz - 20kHz SPL: 90 dB spate: Power: 100W RMS / 150W max Tweeter: 20 mm silkdome Crossover: Variable Subwoofer: GZHW 20X Enclosure: Bass reflex Power: 400W RMS Dimensions (w x d x h): 43 x 25 x 34 / 26 cm Volume: 17 l Additional: Plexi glass astea toate ajung cam la 1600 RON . vreau sa stiu ce-mi mai trebuie (statie, condensator, etc, nu ma pricep :) ) sa fie la un pret cat de cat acceptabil :) edited: am un logan, masina romanului de rand :) |
poi pt boxe trebuie un amplificator ..casetofonu are 4x 50 ...si dif de 100 / 90 ...si un condensator ar fi binevenit la woofer...
|
Lasa magia condensatorului. :-)
aleyx_oltcit.... nu mai face recomandari intr-un domeniu pe care nu il stapanesti. E posibil ca oamenii sa te creada si sa-ti urmeze sfatul. Nu le faci nici un favor. ;) |
da nu am zis de capu meu ... mia recomandat si mie lucrul asta cineva de la un magazin de specialitate :| am si eu o masina ..si vreau sa imi fac o linie audio .... si mam documentat si inca ma documentez ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning