![]() |
Bentley Continental GT Speed by Mansory
11 Attachment(s)
Bentley Continental GT Speed by Mansory
Iată că după Edo Competition, şi cei de la Mansory au pregătit o versiune modificată a noului Bentley Continental GT Speed, care poate fi vazută la Salonul Auto de la Geneva. În ceea ce priveşte designul exterior, Continental GT Speed by Mansory beneficiază de un nou kit aerodinamic format din noi spoilere faţă şi spate, praguri laterale şi eleron. În plus, coupe-ul britanic a primit şi o serie de fante de aer. Jantele măsoară acum 21 inci şi sunt încălţate cu pneuri Michelin Pilot Sport PS2. La interior, viitorii clienţi vor găsi volan sport, pedale din aluminiu şi, bineînţeles, inserţii de piele. Şi asta nu este tot. Aşa cum era de aşteptat Mansory a modificat şi motorul W12 Twin-Turbo, acesta dezvoltând acum 685 cai putere şi 890 Nm (de la 610 cai putere şi 750 Nm). Rezultatul? Bentley Continental GT Speed by Mansory atinge o viteză maximă de 348 km/h. |
Re: Bentley Continental GT Speed by Mansory
Quote:
|
le mansory a stricat?? doamne sfinte! am stat odata langa un b.c. gt mansory in germania nush exact ce editie dar era criminal..aveam palpitatii:) super masina!
|
Frumoasa masina. Exceptie fac jantele :| :x
|
hai ma ca nu l-au stricat ce naiba doar faptu ca tot botu masinii arata penal nu inseamna ca l-a stricat ... oricum motoru e mai mare aer un aer sport ce sa mai parerea mea ca e mai frumoasa fara capota si fara bara fata :D
|
superb
|
Quote:
|
trebuiau sa-l lase aja cum e ... lau stricat mai de tot(exterior) ...frumoase date tehnice :X
|
frumusel...
|
un tuning curat!
|
daca si asta e masina stricata....aduceti-mi o lamă :)
|
ma atrage mai mult porsche-ul ala de lanaga :-D
ON TOPIC: nu imi place nici capota, nici spoilerul fata si nici evacuarea aia stil "raft" :lol: in schimb imi place culoarea :-P |
mereu masinile de la Mansory au fost reusite nota 10 un om cu simt estetic
|
se pare ca anul acesta se poarta negru mat.
|
685-800 cp oare cand se opresc?eu zic ca mai au 3 ani de bucurie pana in 2012 cand toti producatorii tre sa aiba media de poluare de 120g co2..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning