![]() |
KIA PRO_CEED...by BUBU
7 Attachment(s)
Deci...in alta ordine de idei...masina o am din mai 2008 si are aproximativ 24000 km.Mi-am dorit sa fac multe modificari dar lipsa banilor ma face sa astept pana in vara.Pana acuma nu am avut mari probleme,doar niste greierasi pe ici,pe colo,dar s-au rezolvat cu mult timp si multa rabdare.Singura problema care o am este cu acel zgomot pe spate...de la suspensie presupun.
Cateva poze cu masina |
Re: KIA PRO_CEED...by BUBU
Primul la urari! 8)
super bine a iesit grila radiatorului.. imi plac finisajele! :lol: sa o stapanesti cat mai sanatos si cat mai multi km fara probl!! |
foarte fain! imi plac pleopele si farurile negre :P unde ti le-ai pus si how much? :-)
|
pai farurile le-am facut eu,si pleoapele 70 lei la cineva din cta.
|
Cum ai facut tu farurile?:shock: Explica-ne si noua ca poate ar mai fi doritori. Oricum super tare arata masinutza. Ai facut ceva si cu stopurile spate?
|
in primul rand itzi trebuie un feon bun...sau special pt asa ceva...care incalzeste mai tare,k sa poti scoate sticla de la far,ma rog,fol si o sububenlita k sa scoti mai usor...plasticul,partea vopsita negru se scoate cu totul din far,si o vopsesti cu spray rezistent la temperaturi mai mari,lasi sa se usuce dupa care pui totul la loc,si stopurile sunt lacuite,atata tot
|
Multzam. Mare domn.
|
Absolut superba masinuta. Dar nu ai spus ce motor ai si dotarile.
|
pai...motor 1.4,varianta best.desi am luat 4 masini deodata...nu au facut nici un discount...ne-au oferit covorase si o alarma gratis...dar nu prea ma incalzesc cu ceva astea
|
4 (patru)?:weirdface Da ce ai facut cu atatea? Ai facut cinste si la prieteni?:D
|
i-am convins pe inca 3 colegi de la mine de la munca sa isi ia kia ceed,si asa s-a ajuns sa cumparam 4 deodata...in leasing cei drept :)
|
sa o stapanesti sanatos. grila de unde o ai? ca si eu am un proceed tot negru si as vrea sa imi pun si eu. numai ca prin bucuresti ce am gasit sunt foarte scumpe.
|
grila am facut-o la cineva care lucreaza in fibra
|
That`s the coolest pro`cee`d in Romania !!! :peace::peace::peace: Keep up the good work ! :lol:
|
Multumesc :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning