![]() |
2009 Ford F-150 versus 2009 Dodge Ram
10 Attachment(s)
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/qjoRVPj1Tdo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/qjoRVPj1Tdo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>
|
Re: 2009 Ford F-150 versus 2009 Dodge Ram
Nu esti hotarat ce sa iti cumperi?
|
:lol::lol: da, nu mi-ar displace o sufrageria Ford d-asta :)))
|
Dodge Ram, mi se pare mai placut ochilui cu forme rotunde, mai sportiv. Amandoua la performante atat on cat si off road cred ca sunt egale.
|
mie imi placea F150 da modelu anterior...asta seamana mai mult a mercury..deci aleg dodge...
|
Dodge pentru istoria care o are dar parca dupa mine tinand cont ca am vazut serialul Knight Rider cu mustang shelby si f-150 as alege Fordul.
|
Mda, lucrurile in esenta sunt clare ..... o masina dedicata celor care au de gand sa munceasca cu ea, versatila si comoda .... si una cu un monstru de motor, o gramada dotari interioare si o mica bena ..... destul de simplu nu ???? .... insa ce nu a inteles Dodge, la ce ofera ei pentru acest truck, intra in categoria SUVurilor mari si au iesit din nisa pe care americanii o "adora", cea ma masinilor 4*4 mari, care pot cara/tracta o gramada.
Asadar FORD este alegerea mea daca vorbim de pick-up-truck, insa e de mentionat ca si japonezii au intrat pe aceasta piata cu utilitare destul de bune, mai economice si putin mai ieftine. |
E totusi vorba de 2 masini utilitare, si cea care isi face treaba mai bine consider eu ca ar trebui sa castige. Oricum din ce am vazut si interiorul FORD e destul de luxos, nu are volan incalzit si nici suspensiile laudate de pe RAM, dar e mult mai bine gandita ca si functionalitate. Daca era SUV alegeam RAM fara discutii, dar ca pick-up FORD conduce detasat.
|
Dodge-ul arata mai bine atat la interior cat si la exterior.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning