![]() |
Ce pushca mea inseamna GSI ?
am cautat ca boul pe net vreo 2 ore inainte sa postez aici.. daca stie cineva... e vb de un motor facut de opel.. gsi.. grand steam injection? :lol:
|
E doar denumirea unei echipari sport de la Opel/Vauxhall/Holden/etc... Nu trebuie sa insemne neaparat ceva :D. SRI de la Peugeot inseamna ceva ?
|
Dak-l are la numar ar putea insemna ceva SRI ala :P :P
|
aham.. pai tre sa insemne ceva... ca atlfel de ce le mai puneau? random? nu cred :) ... ma roade faptul ca nu stiu ce a fost in capul lor cand le-au facut... FSI - fuel straight injection... GTI - grand touring Injection... etc... :roll:
|
GSI este varianta sport a Opelului pe benzina , cu motorizari de 8 si 16v SFI ( Sequential Fuel Injection ) ... dieselul este GTS ... care echipeaza Vectra C ...
Fiecare producator catalogheaza masinile echipate sport cu un anumit caracter ( VW - GTI , Peugeot - SRI , Audi - RS , Opel GSI , etc ... dar sincer nu mi-am batut capul pana acum sa aflu de la ce vine GSI ) ... :peace: Probabil de la ceea ce ai spus tu : Grand Steam Injection ... :? |
dap.. ramanem cu dilema asta :roll:
|
Conform cuiva de pe www.clubopel.com :
Quote:
|
A mea a fost GLS ... acum daca i-am bagat motor de GSI ce este ?
GLSI = GLS + GSI = Grand Lux Sport Injection ! :peace: Hybrid ! He he he ! |
Re:
Quote:
|
Australia.
|
10x, kiar nu stiam. Ce iurea, trebuiau sa aiba ei denumirea lor specifica? Bine ca nu isi personalizeaza fiecare tzara cate`o denumire care sa reprezinte Opelul......
gata sorry ... offt., i know ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning