![]() |
BRABUS GLK V8 dezvăluit în Geneva
26 Attachment(s)
Un mare V8 pentru micul GLK
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d1a26654be.jpg Cum Mercedes nu oferă şi o motorizare V8 pentru micul GLK, tunerul german Brabus a decis să "îndese" un astfel de motor în SUV-ul de clasă compactă al celor din Stuttgart. Însă nu orice motor, ci chiar motorul de pe S500, care bineînţeles că a fost modificat. Capacitatea cilindrică a fost mărită până la 6.1 litri, iar valoriile maxime au crescut acum până la 462 cai putere şi 615 Nm. Noul BRABUS GLK V8 este echipat cu o transmisie automată cu şapte trepte şi poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde. Viteza maximă este de 275 km/h. Alte modificări, în ceea ce priveşte partea tehnică, includ un nou sistem de evacuare, o suspensie ce coboară garda la sol cu 30 mm şi frâne performante. La exterior, Brabus GLK a primit o nouă grilă, noi spoilere faţă şi spate, praguri laterale, eleron şi extensii pentru aripi. În plus, tunerul german oferă şi noi jante, pe 21 sau 22 inci. La interior găsim printre altele şi piele, inserţii de fibră de carbon şi sistem multimedia. Bineînţeles, preţul este şi el pe măsură: de la 198.200 euro. |
Re: BRABUS GLK V8 dezvăluit în Geneva
un monstru pe roti,dar si un monstru d pret..aproape 200 d mii scump doamna scump:))
|
super cred ca merge mult mai bine decat porsche cayenne turbo
|
o merge el mai tare ca un cayene dar 200 mii e eXagerat!!
|
superba si cat imi plac jantele alea..pff..superbe..dar dak ne uitam la pret..hmm..
|
Superb!!!Nu stiu daca merita banii...dar de frumos e frumos...plus ca e si foarte puternic...pentru o asemenea masina 4,9 sec pana la 100 km/h e ceva..
|
Cine dracu e nebun sa dea pe o lada impopotonata atatia bani?
|
cred ca daca ar incapea motoru l-ar pune si pe smart si l-ar vinde cu 150000 de euro..naivi se gasesc sa le cumpere....
|
performantele sunt impresionante interiorul e genial dar parca e cam patratzoasa :| ar fi mers putin mai rotunjita cu un look mai sportiv si in ultimu rand v8-u ala dupa laterale de de foarte mare prost gust (parerea mea)
|
prefer varianta 320 CDI...la 200.000 euro cat costa asta preparata de brabus imi iau 2 ML-uri AMG...oricum, arata bine, dar e mult prea scumpa!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning