![]() |
placute de inmatriculare rotative
asta e o intrebare ca macina pe multa lume,daca exista asemenea dracovenie care sa poti schimba numerele din masina asemni ca in filmul TaXI DRIVER sau TRANSPORTER
|
Re: placute de inmatriculare rotative
Quote:
Sau iti faci tu. :lol::lol::lol: Edit: vezi ca ai omis un alt film in care se facea treaba asta: Knight Rider - si acolo se intampla acelasi fenomen. :D |
Quote:
|
Frate, nu exista asa ceva.
Gasesti doar in filme. ;) |
1 Attachment(s)
poti sa-ti faci o manarie de-asta, dar trebuie sa tai din caroserie (locul unde se prinde nr) , si sa faci un suport de genul aluia din poza, pe fiecare fata a lui sa pui cate un numar. dar e complicat, aiurea, strici bara sau portbagajul - depinde unde pui nr, in bara fata nu stiu cat de mult loc ai... sunt aiureli din filme americane... ce-ai vrea:))
|
Au facut baietii de la mith busters intr-o emisiune parca :)
|
Quote:
corect, a fost saptamana trecuta,din ce au aratat nu e prea estetic daca nu ai ce face incearca,pune pe hartie, analizeaza si treci la fapte:) |
Intrebare e ...de ce ai cauta asa ceva?Mai sunt case de schimb vulnerabile pe la Brasov?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stie, ca daca stia nu mai posta :)
|
Quote:
|
am si eu o intrebare deci la ceea ce se refera gabitza121 din cate stiam eu exista si pe corvette c5 acel sistem. este legal? adica oricine si-ar putea inventa un sistem dinacela?
|
Poate părea stupid, dar chiar există sisteme de genul ăsta şi chiar există cineva care îl are montat pe maşină :)
Nu e o glumă şi nu, n-am visat azi-noapte :lol: |
Se pot construi usor folosind un motoras de antena, daca ai suficient spatiu in spoiler. Nu e nevoie sa schimbe numarul (ceea ce reprezinta o infractiune de fals, deoarece ai avea alt numar decat cel trecut in certificatul de inmatriculare), e de ajuns sa-l escamoteze in caroserie (o placa avand pe o parte numarul de inmatriculare, care sa se intoarca la o comanda din bord).
~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning