Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   placute de inmatriculare rotative (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/112140-placute-inmatriculare-rotative.html)

gabitza121 03-03-09 06:42

placute de inmatriculare rotative

asta e o intrebare ca macina pe multa lume,daca exista asemenea dracovenie care sa poti schimba numerele din masina asemni ca in filmul TaXI DRIVER sau TRANSPORTER

Mustang 03-03-09 07:41

Re: placute de inmatriculare rotative

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2114376)
asta e o intrebare ca macina pe multa lume,daca exista asemenea dracovenie care sa poti schimba numerele din masina asemni ca in filmul TaXI DRIVER sau TRANSPORTER

Gasesti pe Ebay. :lol:
Sau iti faci tu. :lol::lol::lol:

Edit: vezi ca ai omis un alt film in care se facea treaba asta: Knight Rider - si acolo se intampla acelasi fenomen. :D

gabitza121 04-03-09 03:57

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2114424)
Gasesti pe Ebay. :lol:
Sau iti faci tu. :lol::lol::lol:

Edit: vezi ca ai omis un alt film in care se facea treaba asta: Knight Rider - si acolo se intampla acelasi fenomen. :D

bine as gasi daca asti cum se numeste si ce sa caut

Mustang 04-03-09 08:07

Frate, nu exista asa ceva.
Gasesti doar in filme. ;)

22VIN 04-03-09 08:55

1 Attachment(s)
poti sa-ti faci o manarie de-asta, dar trebuie sa tai din caroserie (locul unde se prinde nr) , si sa faci un suport de genul aluia din poza, pe fiecare fata a lui sa pui cate un numar. dar e complicat, aiurea, strici bara sau portbagajul - depinde unde pui nr, in bara fata nu stiu cat de mult loc ai... sunt aiureli din filme americane... ce-ai vrea:))

Herbas 06-03-09 10:36

Au facut baietii de la mith busters intr-o emisiune parca :)

mihai88 09-03-09 01:58

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 2123713)
Au facut baietii de la mith busters intr-o emisiune parca :)

corect, a fost saptamana trecuta,din ce au aratat nu e prea estetic
daca nu ai ce face incearca,pune pe hartie, analizeaza si treci la fapte:)

bmwm5 09-03-09 08:26

Intrebare e ...de ce ai cauta asa ceva?Mai sunt case de schimb vulnerabile pe la Brasov?

gabitza121 09-03-09 21:05

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 2130898)
Intrebare e ...de ce ai cauta asa ceva?Mai sunt case de schimb vulnerabile pe la Brasov?

nu stiu daca mai sunt case de schimb vulnerabile,dar astia au ales brasovul ptr a monta radare de ultima generatie tocmai la noi ptr inceput si eram curios ca as fi vrut sa ma joc umpic cu radarele lor:twisted:

Mustang 10-03-09 07:28

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2133113)
nu stiu daca mai sunt case de schimb vulnerabile,dar astia au ales brasovul ptr a monta radare de ultima generatie tocmai la noi ptr inceput si eram curios ca as fi vrut sa ma joc umpic cu radarele lor:twisted:

Sper ca stii ca esti pasibil de dosar penal pentru asta, nu?

Kruger. 10-03-09 19:53

Nu stie, ca daca stia nu mai posta :)

gabitza121 10-03-09 21:00

Quote:

Originally Posted by Kruger. (Post 2136291)
Nu stie, ca daca stia nu mai posta :)

interesant e ca am mai avut o problema ca nu stiam ca numerele sunt expirate si uite-ma acasa:twisted:

caddy26alex 11-03-09 21:13

am si eu o intrebare deci la ceea ce se refera gabitza121 din cate stiam eu exista si pe corvette c5 acel sistem. este legal? adica oricine si-ar putea inventa un sistem dinacela?

aleks 15-03-09 13:22

Poate părea stupid, dar chiar există sisteme de genul ăsta şi chiar există cineva care îl are montat pe maşină :)
Nu e o glumă şi nu, n-am visat azi-noapte :lol:

Nautilus 15-03-09 15:37

Se pot construi usor folosind un motoras de antena, daca ai suficient spatiu in spoiler. Nu e nevoie sa schimbe numarul (ceea ce reprezinta o infractiune de fals, deoarece ai avea alt numar decat cel trecut in certificatul de inmatriculare), e de ajuns sa-l escamoteze in caroserie (o placa avand pe o parte numarul de inmatriculare, care sa se intoarca la o comanda din bord).

~Nautilus

All times are GMT +2. The time now is 14:00.

- Copyright 2026 4Tuning