Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Renaul Laguna (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/11198-renaul-laguna.html)

flaviutza 26-12-05 22:40

Renaul Laguna

4 Attachment(s)
Este un Renault Laguna cu facelift, fata este adaptare dupa frontul de calibra de la Rieger
* prag model JMS
* spate classic in 3 prize de la Rieger
* eleron model Lumma Tuning
* bara de fata e lucrare din palstic adica priza din fata marita si branhii laterale
* capat toba oval Borla
* interior are 1 set neon Dietz si 1 plasma Lampa
* AEROGRAFIERE : NOTA 10*
..... eu zic ca e un model foarte reusit incadrat la categoria \"jos palaria\" .

aleks 27-12-05 11:17

modificarile masinii sunt de nota 8, pe o scara de la 1 la 10, din care aerograful are 80% din puncte...

AleXXL 27-12-05 12:58

...Reusita ...
un - mare pt.jante ... si pt.stergatoare care nu`mi plac deloc (gusturile nu se discuta :D ) ...
si...o sugestie ... as prelungi capota peste faruri ... ar da mai agresiv .... :wink:
daca ai lasa`o 'fara manere' cred ca i`ar sta ff.bine ...
de
in orice caz felicitari ... f.multa munca depusa pt.aceasta masina ...
aerograful : NO COMMENT ! :shock: ... ...

si ...
flaviutza pune poze si cu 'dosul masinii' ...

Gabi 28-12-05 19:48

Masina e draguta, dar incompleta. Ar fi fost mai bine pentru aspectul ei (si, sunt sigur, pentru satisfactia ta) daca o aranjai cu un body-kit original (cel putin din punct de vedere al aspectului). Cum a spus si AleXXL, jantele sunt un mare minus al masinii. Aerograful e superb.

Tot ce conteaza este sa-ti placa tie! S-o stapanesti sanatos!

PS: am votat \"frumoasa\".

bodyspeed 28-12-05 20:52

super tare paintul de pe ea e chiar demential :shock:
in rest e frumoasa mai putin jantele trebuie schimbate neaparat :wink:

mike20 29-12-05 09:42

Paintul e de nota 10 , insa are nevoie de niste jante mai deosebite !
Felicitari ! pt ceea ce s`a realizat pana acum :wink:

BH-15-RIC 29-12-05 10:00

oricum...e iarna si deaia nu i-am pus inca jante :lol: :) :D :peace: :peace: ..................la primavara sper sa se intample ceva cu ea :lol:

deci....pentru toata lumea..masina nu e inca gata....asa ca...primesc cu placere idei si altele

T@zMania 01-01-06 11:33

in afara de painting nu vad nici o modificare la caroserie....si eu am avut o laguna si la caroserie mi se pare stok!!!

BH-15-RIC 01-01-06 22:37

hei,hei,hei,gata cu criticile! v-am mai spus ca nu e gata si incerc sa fac niste poze mai buna sa se vada si modificarile la caroserie :wink: :D

blowwind 03-01-06 21:21

hori_cutz_tuning si BH-15-RIC
Look Here ...

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
FARA : tuning virtual, poze din reviste/tv

P.S. flaviutza

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
As vrea sa evitati sa puneti masini in constructie

Mai multe informatzii aici
www.4tuning.ro Forum Index -> CAR STYLING
Sper ca pe viitor sa fitzi mai atentzi ;)

Multumesc...

RoSonic 03-01-06 21:49

am votat \"e urata\"... cel putin din ce se vede in poze nu e nimic coerent... o fi paintu realizat bine, o fi pachetul aerodinamic dragut, dar combinatia e o amestecatura nereusita...

teddy 04-01-06 23:43

urata. nu se leaga nimic. poate si faptul ca mi se pare un model nereusit imi influenteaza decizia.

TND--TEAM 05-01-06 14:55

am votat ca nu m-as urca la volan , sincer nu te atrage cu nimic deci bani aruncati pe dejaba pt aerografie !

ZXR 08-01-06 15:21

Sper sa nu mi se ia in nume de rau, dar mie aerografia aia atit de laudata mi se pare...cum sa spun...modesta. O lucrare destul de slabutza, executata la nivel de amator. Nu-mi plac nici jantele. Restul mi se pare ok.
Uite cum trebuie sa arate o aerografie. E doar un Olcit, dar asta inseamna o lucrare de nota 10.
http://www.alexart.ro/images/DSCI%200010.jpg

www.alexart.ro

BH-15-RIC 06-02-06 20:01

Ultimele imbunatatiri:
-neone albastre-sub
-subwoofer+amplificator !JBL!
-mp 3 player Pioneer
-neon plasma interior
Noi poze in curand :P [/url]

All times are GMT +2. The time now is 13:36.

- Copyright 2025 4Tuning