![]() |
Renaul Laguna
4 Attachment(s)
Este un Renault Laguna cu facelift, fata este adaptare dupa frontul de calibra de la Rieger
* prag model JMS * spate classic in 3 prize de la Rieger * eleron model Lumma Tuning * bara de fata e lucrare din palstic adica priza din fata marita si branhii laterale * capat toba oval Borla * interior are 1 set neon Dietz si 1 plasma Lampa * AEROGRAFIERE : NOTA 10* ..... eu zic ca e un model foarte reusit incadrat la categoria \"jos palaria\" . |
modificarile masinii sunt de nota 8, pe o scara de la 1 la 10, din care aerograful are 80% din puncte...
|
...Reusita ...
un - mare pt.jante ... si pt.stergatoare care nu`mi plac deloc (gusturile nu se discuta :D ) ... si...o sugestie ... as prelungi capota peste faruri ... ar da mai agresiv .... :wink: daca ai lasa`o 'fara manere' cred ca i`ar sta ff.bine ... de in orice caz felicitari ... f.multa munca depusa pt.aceasta masina ... aerograful : NO COMMENT ! :shock: ... ... si ... flaviutza pune poze si cu 'dosul masinii' ... |
Masina e draguta, dar incompleta. Ar fi fost mai bine pentru aspectul ei (si, sunt sigur, pentru satisfactia ta) daca o aranjai cu un body-kit original (cel putin din punct de vedere al aspectului). Cum a spus si AleXXL, jantele sunt un mare minus al masinii. Aerograful e superb.
Tot ce conteaza este sa-ti placa tie! S-o stapanesti sanatos! PS: am votat \"frumoasa\". |
super tare paintul de pe ea e chiar demential :shock:
in rest e frumoasa mai putin jantele trebuie schimbate neaparat :wink: |
Paintul e de nota 10 , insa are nevoie de niste jante mai deosebite !
Felicitari ! pt ceea ce s`a realizat pana acum :wink: |
oricum...e iarna si deaia nu i-am pus inca jante :lol: :) :D :peace: :peace: ..................la primavara sper sa se intample ceva cu ea :lol:
deci....pentru toata lumea..masina nu e inca gata....asa ca...primesc cu placere idei si altele |
in afara de painting nu vad nici o modificare la caroserie....si eu am avut o laguna si la caroserie mi se pare stok!!!
|
hei,hei,hei,gata cu criticile! v-am mai spus ca nu e gata si incerc sa fac niste poze mai buna sa se vada si modificarile la caroserie :wink: :D
|
hori_cutz_tuning si BH-15-RIC
Look Here ... Quote:
Quote:
Mai multe informatzii aici www.4tuning.ro Forum Index -> CAR STYLING Sper ca pe viitor sa fitzi mai atentzi ;) Multumesc... |
am votat \"e urata\"... cel putin din ce se vede in poze nu e nimic coerent... o fi paintu realizat bine, o fi pachetul aerodinamic dragut, dar combinatia e o amestecatura nereusita...
|
urata. nu se leaga nimic. poate si faptul ca mi se pare un model nereusit imi influenteaza decizia.
|
am votat ca nu m-as urca la volan , sincer nu te atrage cu nimic deci bani aruncati pe dejaba pt aerografie !
|
Sper sa nu mi se ia in nume de rau, dar mie aerografia aia atit de laudata mi se pare...cum sa spun...modesta. O lucrare destul de slabutza, executata la nivel de amator. Nu-mi plac nici jantele. Restul mi se pare ok.
Uite cum trebuie sa arate o aerografie. E doar un Olcit, dar asta inseamna o lucrare de nota 10. http://www.alexart.ro/images/DSCI%200010.jpg www.alexart.ro |
Ultimele imbunatatiri:
-neone albastre-sub -subwoofer+amplificator !JBL! -mp 3 player Pioneer -neon plasma interior Noi poze in curand :P [/url] |
All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2025 4Tuning