![]() |
BMW Seria 7 by AC Schnitzer
24 Attachment(s)
Alpina B7 nu va fi singurul BMW Seria 7 modificat de la Salonul Auto de la Geneva, cei de la AC Schnitzer aducand la salonul elvetian propria versiune a limuzinei germane.
Din punct de vedere estetic, BMW Seria 7 by AC Schnitzer vine cu o prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale si un difuzor pentru spoilerul spate. In plus, partea din spate a masinii este completata de evacuarea dubla si de cele doua eleroane, unul pentru plafon si unul pentru portbagaj. Si ca orice tuner care se respecta, AC Schnitzer ofera si noi jante ce masoara 22 inci. |
Re: BMW Seria 7 by AC Schnitzer
cel alb e crima,celalalt.......genocid:twisted:
|
Cat de bine arata pe negru... :shock: Ehh...dar nici pe alb nu e deloc urata :D
|
Superba !
|
Pe negru e magnifica:shock:,pe alb nu e chiar asa frumoasa:sad:(comparativ cu negru)
|
Vai de mine :!: :cry::cry: vreau si euuu :))
|
frumoase modelele...dar ce este chestia aia pe plasa in fata? am vazut la cateva masini bmw si nu am reusit sa aflu.. :)
|
o fi de la night vision;)
on: arata foarte bn pe negru.nu ca nu ar arata bine pe alb dar nu ma atrage culoare asta in general. |
pe negru e perfect...da bine cu jantele alea cu bordura..
|
Arata bine atat pe alb cat si pe negru....mie imi place mai mult cel negru cu jante cu buza..
|
cel alb e Magnific!
|
amandoua sunt magnifice.........off bmw asta ne mananca zilele...
|
AC Schnitzer...deja asta spune tot...superbe aman 2...nu mai am ce spune...foarte buni cei de la Schnitzer.
|
Superbe amn2.
|
Dupa parerea mea masina asta nu o sa arate bine indiferent ce i-ai face. Bine nu zic ca nu mi-as dori una asa s-o primesc cadou :))...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning