![]() |
Masini din Galati
1 Attachment(s)
Pai la noi sunt multe masini bengoase, incepand de la dacii modificate si terminand cu 3 porsuri.
|
Mai era un topic cu acelasi subiect. Te rog, nu mai deschide subiecte noi; raspunde la cele deja existente prin butonul Raspunde.
PS: macar pune poze cu masini din zona; nu extinde Galati/Braila la www, ok ? |
Re: Masini din Galati
Quote:
|
1 Attachment(s)
Off topic (stiu):twisted:
Da trebe neaparat facuta o rubrica cu molested cars cum e www ala care sa sune de genu \"clown rides\" !! ca e Roamnai plina de rateuri de tuninguri daca se pot numi asa !! Da in rest mult respekt pentru cele reusite !! P.S. pot sa imi fac si io tuning la masina sa arate de genu :roll: : |
4 Attachment(s)
de ce nu stati la topic oamenilor? :? scrie clar \"din galati\"
postez eu primu ontopic e una din cele mai frumaose masini tunate din oras; e a unei fete :wink: |
mult prea ***** bmw ala
|
1 Attachment(s)
continui eu :arrow:
|
frate,voi in loc sa punetzi masinile voastre,ca astea conteaza,voi bagatzi tot ce are 4 roti........vrei sa-mi spui tu mie ca nenea ala cu phaeton-ul se tage cu voi?nu prea cred
|
Quote:
|
deci sa stii ca politzia oricum sta cu bunghiu' pe forum si sa fii sigur ca ei stiu ce masini avetzi voi
|
sunt topicuri mult mai picante care ii intereseaza pe ei pe forum .... si daca stiu ce masina conduc ... who cares :)
|
frate asa e,dar serios vb,nu are nici o logica topicu asta
|
aparent nu are .... pt sunt singurul din galati care stie sau care posteaza la sectiunea asta ...
|
ducu..unde ai vazut u bmw-u ala portocaliu?adick pe ce strada unde sta? ca io o vad in fiecare dim dupa 9:30 la teatrul dramatic....shi atat de mult ma chinui sa vad unde sta :D :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
|
acolo unde e in fotografie e undeva in spatele hotelului galati dar in general e parcat vis a vis de .. teatru
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning