![]() |
pont pentru oglinzile electrice de pe mk3/vento si alte vw cu aceleasi oglinzi...
intrucat fostul proprietar al golfului meu a fost un mosulica atat de "destept" , acesta inlocuise bunatate de oglinzi originale ale golfului, electrice bineinteles , si cu dezaburire, cu unele manuale .... dupa ce am cumparat masina, mi-am montat la loc oglinzi electrice ,care insa nu functioneaza bine, deoarece motorasele acestora sunt stricate si se mai blocheaza uneori, etc... multiple neplaceri ... pontul este ca acum 6-7 ani avand prin casa o oglinda de daewoo espero am desfacut-o de curiozitate si mi-a ramas in minte constructia motorasului ... acum 2 luni cand am desfacut oglinda de golf 3 imediat mi-a trecut prin fata ochilor motorasul oglinzii de daewoo espero care este identic cu cel de mk3 ... asa ca daca aveti probleme cu motorasele oglinzilor electrice de pe golfurile/ventourile voastre este bine de stiut ca puteti cauta in dezmembrari sau pe internet motorase de oglinzi electrice de la daewoo espero in cazul in care nu gasiti motorase originale de golf/vento.... nu este tiganie , nu trebuie adaptat absolut nimic , nu se modifica nimic , pur si simplu motorasul oglinzilor electrice de pe daewoo espero este identic cu motorasul oglinzilor electrice de pe gama golf / vento chiar si aceeasi marca ! pe viitor voi atasa si poze cand voi inlocui motorasele mele ! spor !
|
Re: pont pentru oglinzile electrice de pe mk3/vento si alte vw cu aceleasi oglinzi...
merci ! ESTI UN "BOER" .
|
Re: pont pentru oglinzile electrice de pe mk3/vento si alte vw cu aceleasi oglinzi...
should we call it a lucky find ?
in orice atata incerci pana iti iese ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning