![]() |
Poze rare Renault 12 si in special Gordini
89 Attachment(s)
am gasit poze rare care pe aici pe 4 tuning nu le-am vazut asa ca vreau sa-le vada toata lumea,daca sunt si poze care au mai fost imi cer scuze si sper sa trezeasca amintiri celor care pretuiesc asemenea masini.au fost pe un site francez si am fost un pic mirat pt ca si niste poze din romania erau pe acolo dar am fost si putin mandru ca sunt roman.
|
Re: Poze rare Renault 12 si in special Gordini
Marfa,super adevarate pozele mai ales alea cu motoarele alea...:shock:
|
30 Attachment(s)
sper sa ajute pe cineva care ar dori sa-si faca o copie de gordini bine realizata.
imi cer scuze daca sunt si poze postate de 2 ori. |
Gasiti toate pozele pe www.gorde.org
ozn_yakuza chiar tu vorbesti de mandria de a fi roman, care ti-ai dat dacia 1310 pe un logan? |
cannavaro nu ai fost atent la ce am zis de loganul meu(a fost primit cadou de la parinti)si daciuta am vandut-o pt ca urma sa devina masina de carat marfa(si nu am vrut)ssi eu am curtea ingusta si deja sunt 3 masini( H i10, Yaris,loganu)si nu aveam unde sa o mai tin si oricum nu as mai fi avut timp de ea.imi pare rau de ea.
sunt mandru frate ca acum tot dacie am dar mai noua un pic. |
22 Attachment(s)
eu am postat aceste poze pt cei care nu vor sa mai caute pe net,am si postat ca sunt date jos de pe un site francez.
inca 2-3 poze.... date tehnice Technical specifications of 1970 Renault 12 Gordini: engine: Manufacturer Renault Type S-4 OHV 8 valves total 2 valves per cylinder Main bearings 5 Construction Bore × stroke 77.00mm × 84.00mm 3.03 in × 3.31 in Bore/Stroke ratio 0.92 Displacement 1565 cc (95.502 cu in) Unitary capacity 391.25 cc/cylinder Compression ratio 10.20:1 Fuel system 2 We carbs Aspiration Normal Compressor type N/A Intercooler None Catalytic Converter N Max. output (DIN) 114.6 PS (113.0 bhp) (84.3 kW) @6250 rpm Max. torque (DIN) 140.0 Nm (103 lbft) (14.3 kgm) @4500 rpm Coolant Water Specific output 72.2 bhp/litre 1.18 bhp/cu in Specific torque 89.46 Nm/litre Kerb weight 980 kg 2161 lb Weight distribution (Front) 58.20 % Top speed 185 km/h (115 mph) Power-to-weight 115.31 bhp/ton Fuel capacity 89 litres |
Meserie pozele .
ozn_yakuza mai mereu te vad prin oras |
Chiar daca nu este GORDINI ci un Simplu RENAULT 12 TR, de observat în Poza 3, masina are cutie de viteze AUTOMATA ceea ce rar mai gasesti !
|
1 Attachment(s)
si una de la mine !;)
|
Quote:
baga tu inca odata poza |
4 Attachment(s)
si 2 de la mine si 2 poze de la renault 12 tr automatic
|