![]() |
Audi A3 Facelift by Caractere
7 Attachment(s)
Tunerul belgian Caractere a pregatit un nou body kit pentru versiunea cu facelift a lui Audi A3, fiind astfel una dintre primele companii ce modifica acest model.
Noul body kit contine urmatoarele: - un spoiler fata pentru modelele cu sau fara proiectoare (nu este compatibil cu pachetul exterior S line) - un spoiler spate cu noi tips-uri, stanga si dreapta (nu este compatibil cu Quattro) / un spoiler spate fara noi tips-uri - praguri laterale - eleron plafon (nu este compatibil cu A3 Cabrio) - noi jante pe 18 sau 19 inci Kit-ul de caroserie va fi disponibil incepand cu luna mai a acestui an, in timp ce jantele pot fi comandate de acum. |
Re: Audi A3 Facelift by Caractere
cei de la caractere au facut intotdeauna kit-uri frumoase pentru audi...
|
nu prea ma omor eu dupa a3 sportback...imi place mai mult varianta in 2 usi..frumos kitu dar mai bine arata A4 by caractere
|
frumos kit :)
|
spoilerul din fata si stopurile sunt ceva in genul la a4, noul model. Jantele arata foarte misto..
|
arata bn asa...poate era mai bine sa schimbe toate modelele indiferent de echipare...:peace:
|
chiar frumos ...au caracter domne :)
|
se pricep baietii intr-ale tun-arelii, imi place:)
|
frumos dar se poate si mai bine,sa privim link-ul de mai jos....astept pareri!!!
http://www.hofele.com/en/produkte/au...arosserie.html |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning