![]() |
LUMMA Design CLR X 650 GT
10 Attachment(s)
Anul trecut, la Essen Motor Show, cei de la LUMMA Design au prezentat CLR X 650, o creatie ce avea la baza BMW X6. Astazi, tunerul german a dezvaluit o "evolutie" a acelui model, si anume CLR X 650 GT.
La fel ca si CLR X 650, noul LUMMA Design CLR X 650 GT beneficiaza la exterior de un wide-body kit format din noi spoilere fata si spate, praguri laterale si extensii pentru aripi. In plus, CLR X 650 GT vine cu plafonul vopsit in negru si se lauda cu o prelungire pentru spoilerul fata si un eleron, ambele realizate din fibra de carbon. De asemenea, noua creatie vine si cu o suspensie ce coboara garda la sol cu 35 mm, in timp ce jantele masoara 23 inci si au fost incaltate cu pneuri 315/25-23. Modificarile continua si la interior, acolo unde gasim un volan sport dar si insertii de piele si piele intoarsa. |
Re: LUMMA Design CLR X 650 GT
Am votat primu, nici nu am apucat sa maresc imaginile, dar se vede si din cele mici ca e tare fioros. Fioros, cu toate ca nu mi-as lua asa ceva sa merg pe strada, e cam exagerat:D. Acuma depinde, de la persoana la persoana...
|
eleronul acela strica tot.. de aceea am votat LUMMA Design CLR X 650
|
am votat LUMMA Design CLR X 650 , pentru ca acesta mi se pare prea impopotzonat :D
|
Nu imi place niciunul.
Poate din motivul ca au ales X6-ele care este destul de urat? |
sa dispara eleronul si semnatura de pe bara fata, in rest este ok...votez pt anteriorul ..:)
|
macar asta are praguri ca era de la careva fara praguri
|
Jos cu eleronul si ploapele!
|
am ales 650..pt k asta e prea..nu pot sa zic urat..dar nu-mi place mie..mai ales eleronu ala..eleron mai la nelocu lui nu am vazut...
|
Cam bizar si X6 simplu dar CLR X 650 GT e putin cam mult !:cry:
|
superbbbb :D
|
eleronu ala e total aiurea...in rest foarte reusit! adica superb!:D
|
CLR X650 pt ca la GT nu imi place eletonul :-P
|
Toate is bune si frumoase pana la eleron...acolo au dato'n fasole...oricum super agresiv kitul si foarte frumoasa tema exterioara...pana la eleron :) cum spuneam...
|
Talentate jantele
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning