![]() |
Bugatti Veyron Centenaire vine la Geneva
Cum Bugatti va implini anul acesta 100 de ani de existenta, au aparut zvonuri ca la Salonul Auto de la Geneva vom vedea o noua editie speciala a lui Veyron. Noua editie se va numi Veyron Centenaire si va beneficia si de o crestere de putere, nu doar de cateva modificari estetice. Desi multe detalii nu se cunosc, se pare ca Bugatti Veyron Centenaire va avea 1.350 cai putere si va atinge o viteza maxima de 425 km/h. Daca va fi asa sau nu, ramane de vazut!
|
Re: Bugatti Veyron Centenaire vine la Geneva
Mai multa putere?425km/h?
Inca putin si decoleaza........ooooooops sunt avioane care decoleaza la viteze mai mici!!! |
1350cp...speachless:)
|
5 Attachment(s)
poze..:D
|
masina aceasta are tot ce-i trebuie...mai putin un pret rezonabil! :D mi se pare exagerat de mult sa dai atatia bani pe 1 masina...nu as da in viata mea!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
cam tras de par pana la urma...si cu veyron-ul.....sa mai schimbe si ei modelul...ceva nou.....peste 6 luni fac unul de 1500 cp apoi de 1800 si tot asa....
|
cai ...cai...cai..si iar cai...multi cai...poate prea multi..:D
|
wowwwwwwwwwwwwww
|
Quote:
|
Cum am mai spus.....vw veyron vrea sa fie cel mai bine vandut model din istoria marcii....e clar.....vw beetle embrace yourself....a n-spe mia editie de veyron...now with more power and new shyni design aaa ....stuff....batteries not included, contain small parts not intended for use by children from 3 to 6 years old
|
asta e replica pentru zonde si alte chestii cu motor de avion :lol:
|
woow....deja mi se pare ca cei de la bugatti exagereaza cu atatia cai...mai bine ar scoate alt model:-D
|
are ceva caluti :D f frumoasa masina :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning