![]() |
huse skoda
Am gasit un tapiter din piatra neamt care realizeaza niste huse care arata bestial,scopul este sa ne stringem 4 oameni pentru a putea veni el personal la bucuresti sa le monteze.Paletarul de nuante am inteles k este undeva in jur de 100,si pretul inbatabil 5,4 milioane lei vechi.O sa pun niste poze cu o lucrare dea lui.:shock:
|
Re: huse skoda
7 Attachment(s)
iata si pozele
|
Quote:
|
Riduri poate sa aida modelul de piele nu husele ma rog,pina vineri o sa mai pun citeva poze cu alte masini facute de marius,pe vineri imi ajunge si paletarul de culori la pielea ecologica dar si cel pentru stofa.Precum si certificatele cu datele materialelor.Ca model se pot face si cu stofa pe mijlok si piele pe margine.ASTEPT INCA 3 OAMENI ;);).De retinut ca face huse pentru toata gama skoda
|
e perfect daca mai poti pune poze...eventual cata mai multe!
s-ar putea sa-i gasesti mai repede pe cei 3 ;) daca plac pozele! |
Am primit paletarul de culori,pentru doritori contactati-ma pe pm,sau in fiecare duminica pe platou Piata Constitutiei la intilnirile skoda ,ora 14;)
|
9 Attachment(s)
Alte lucrari
|
Quote:
|
Quote:
|
Duminica aceasta husele vor fi montate pe masina,voi pune poze inclusiv cu inca 3 masini facute tot in aceeasi zi cu a mea,sint 4 variante de culori
|
10 Attachment(s)
iata si rezultatul
|
Quote:
|
care a fost pretul final cu tot cu manopera?
|
marius izbinda 0741753728,,,CU PLACERE PERSOANELOR CARE MI-AU MAI CERUT DETALII
|
mersi mult ma bate gandu sa fac si eu o ghidusie de genu asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning