![]() |
Subwoofer:Sony VS Directed
Sony XS-L151P5S
VS Directed 215d Voi pe care dintre astea l-ati alege? |
directed .....nici nu se compara cu sony....parerea mea \"proprie si personala\" :lol:
|
nimic nu se compara su sony....oricum eu as miza pe infinti kappa..... te costa la fel
|
Quote:
Orice fel de comparatie se poate face intre anumite produse nu intre brand-uri |
ia tu directed linistit....
|
Re:
Quote:
|
Directed am luat si sunt foarte multumit!! :D
|
directed, pe asta i-l am si eu si merge super, sunt multumit momentan de el......
sony in masina este precum domotec in casa adica mare teapa..... intradevar in casa este locul 1........ produs testat :lol: :lol: :lol: :lol: |
I mi pare rau dar Sony nu este nici de departe locul 1 in casa... :( Daca majoritatea suntem totusi multumiti de cum se aud asta nu inseamna ca sunt si locul 1.
|
In 95% din cazuri Sony este o frectie la produsele audio. Fie auto, home hi-fi sau altele. Scuzati exprimarea \"plastica\"....vine tot dupa teste si auditii. :wink:
Cat depre nr 1 in casa, o sa o iau drept o gluma de Craciun si o sa rad putin. :lol: |
Mda, pentru mine, ca si pentru colegu Rellaxx, Sony nu exista pe partea de audio ( nici home, nici car ) !
|
haideti ma... sony sunt tari la casti... :roll:
|
Sony = no1 la console
|
Sony XES Z50
the best head unit in the world.... dar e unul..... si poate singurul sony care suna bine aici sa va confirme rellaxx |
Nu recunosc nimic. :lol:
Sony sunt tari la casti in sensul ca fac casti din materiale tari, nu? :lol: La console este iarasi discutabil. Nu ma pricep prea bine, dar o mai fi si un X-box pe piata. 8) PSP e o jucarie interesanta, trebuie sa recunosc. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning