Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru-Milo Design (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/111011-machete-lucru-milo-design.html)

milomagic 23-02-09 20:43

5 Attachment(s)
:) Salutare!Am 14 ani si sunt din Ploiesti. De dimineata am vazut threadurile din sectiunea machete si am decis sa incerc si eu. Chiar daca sunt micut si nu am masina mea proprie am putina experienta in acest domeniu. Am facut si fac virtual tuning. Am ales pentru primul proiect un Nissan 350z, albastru, mi se pare ca este varianta 2006. Problema e ca sunt cam uituc si am aplicat deja poxilina pe macheta, fara sa fac nici o poza.
Am curatat vopseaua cu smirghel(se mai vad cateva componente care nu le-am pus poxilina).Am adaugat si o poza cu ce as vrea sa iasa.Pe curand!

PS:Masina este 1/48 din fier.Si a fost albastra(dar nu prea conteaza nu?)

LE: Poze:arrow:

alynex 23-02-09 20:57

Re: Machete in lucru-Milo Design

Banuiesc ca este 1/18, nu?
Te-as sfatui sa nu te "avanti" prea mult , sa nu stici ceva la ea, ca ar fi pacat.
Totusi, bafta la tuning!

milomagic 23-02-09 21:11

:) Am scris deja mai sus ca este 1/48 . Si ce inseamna avant? Si nu prea am ce sa stric la ea caci am imaginatie, desenez si eu de ceva vreme si....o sa fie ok...o sa vezi:)). Imi puteti spune si mie cum si cu ce tai si eu in bumpere,in skirt si in capota?Vreau sa fac niste aerisiri,venturi...cum sa le fac?

eddycdk 24-02-09 07:39

Quote:

Originally Posted by milomagic (Post 2094088)
:) Am scris deja mai sus ca este 1/48 . Si ce inseamna avant? Si nu prea am ce sa stric la ea caci am imaginatie, desenez si eu de ceva vreme si....o sa fie ok...o sa vezi:)). Imi puteti spune si mie cum si cu ce tai si eu in bumpere,in skirt si in capota?Vreau sa fac niste aerisiri,venturi...cum sa le fac?

AVANT, avânturi, s.n. 1. Vioiciune, energie, forţă în mişcari. ♢ Loc. vb. A-şi lua avânt = a se avânta. 2. Însufleţire, elan, entuziasm. 3. Dezvoltare rapidă, progres remarcabil (într-un domeniu, într-o epocă etc.). – Din avânta (derivat regresiv).
e bine ca ai imaginatie si desenezi si ai curajul sa te bagi la tuning la scara mica..dar mai foloseste-ti imaginatia si sa google-esti dupa DEX de exemplu, ca sa nu pui intrebari puerile intr-o sectiune de pe forum unde se discuta despre machete...;)

milomagic 24-02-09 07:57

Omule nu-mi vine sa cred ca ai mi-ai dat un reply explicarea cuvantului din DEX. Deci....pe bune...nu cred ca ai inteles. Eu te-am intrebat pentru TINE ce inseamna avant.
:)) Hai ca o dam in off-topic. Acum ma apuc sa lucrez la ea.Daca puteti sa-mi spuneti cum sa fac ce v-am intrebat...

PS:Te rog nu-mi mai da reply cu:Ti-am scris mai sus sa cauti pe forum, ca nu ma ajuti cu nimic. M-am uitat in primele 5 topicuri+ 4 la alegere si iti spun ca in total sunt 70 de pagini. Nu am timp sa ma uit peste tot. Si acum daca spui foloseste Search, iar nu ma ajuti :twisted:

alynex 24-02-09 08:07

N-ai observat ca nu suntem aceiasi persoana?

Ma rog...ca sa tai bumperele foloseste un firiz,(sau bonfaier, sau cum s-o scrie) desi la cata poxilina ai pus o sa te chinui ceva la ele, nu gluma.
Bafta!

milomagic 24-02-09 08:09

:) Uite scuze nu m-am mai uitat in stanga:)). Multumesc alynex si scuze...dar uite m-am gandit altfel...am o bormasina pe baterie de 12 V parca. Acopar masina cu hartie,fac modelul dupa care sculptez cu bormasina...dar o sa iau si panza de bombaier sa vad ce iese:)). Multumesc inca o data!

eddycdk 24-02-09 08:16

Quote:

Originally Posted by milomagic (Post 2094088)

atunci insemna ca nu stii sa folosesti corect limba romana! :cry:
din intrebarea ta reiese clar ca nu stii ce insemna cuvantul avant!
acum ca voiai sa intrebi ce-ai scris tu mai sus...adresai cuiva intrebarea!
iar in legatura cu ce instrument poti sa tai in fier: bormasina (dupa care folosesti pila ca sa dai forma gaurilor), minifreza, panza de bomfaier

milomagic 24-02-09 08:17

:)) Hai ca o dam in off-topic...nu ai de unde sa sti cat de cult sunt eu, caci nu ma cunosti. Stiu ca sunt nou pe acest forum si....ma rog. Ma apuc de treaba. Multumesc pentru raspunsuri.

alynex 24-02-09 08:19

Ar fi si bormasina o chestie, numa sa ai grija sa nu aiba viteza prea mare, sa nu iti scape, sau ceva de genu(nu stiu ce sa zic, nu am folosit asa ceva).Pentru sculptat, mai poti folosi un kutter, sau tot ceca asemanator(cutit , stinghii de fier),DAR AI MARE GRIJA LA DEGETE!!.

Si, nu mie trebuie sa-mi ceri scuze, ci lui eddy!

Edit:Na, ca am dat "enter" cam tarziu:D.

milomagic 24-02-09 08:21

:)) Multumesc iar!Ti-am cerut scuze ca te-am confundat cu el;)...

eddycdk 24-02-09 08:22

Quote:

Originally Posted by milomagic (Post 2095185)
:)) Hai ca o dam in off-topic...nu ai de unde sa sti cat de cult sunt eu, caci nu ma cunosti. Stiu ca sunt nou pe acest forum si....ma rog. Ma apuc de treaba. Multumesc pentru raspunsuri.

nu e off...ti-am raspuns la ambele nelamuriri
nici nu ma intereseaza cat esti sau nu de cult, am fost cat se poate de clar si ca esti nou pe forum nu reprezinata o scuza ca nu stii sa folosesti corect limba romana
spor la treaba si sunt curios sa vad rezultatul! ;)

milomagic 24-02-09 08:44

Ok....o lasam asa:)).Am facut ceva din bara fata. In cateva ore noi poze.

All times are GMT +2. The time now is 23:33.

- Copyright 2026 4Tuning