![]() |
Painting - Megane Coupe - Rus !
2 Attachment(s)
RUS`u a vrut painting pe capota ..
a avut de ales intre cele 2 ... |
FIRST
|
4 Attachment(s)
alte poze .. din timpul lucrului si etc.
|
ignorati ... spoilerul fatza ... jantele .. si mai multe ..
conteaza doar paintingul .. ;) |
Re: PAINTING - MEGANE COUPE - RUS !
Quote:
mey .. aici tine de gustul fiecaruia mie nu-mi place nici una.zici ca-s luate din desene animate. vinilurile alea sunt puse de tine? ... nu prea sunt puse bine si nu ma pot pronunta nici acolo :roll: sorry |
about
vinilurile sunt doar o proba .. cele finale vor fi gata in scurt timp.... iar paintingul este un freeheand .. sa incercat sa nu para un desen un vinil si o parte componenta a masini
|
Re: PAINTING - MEGANE COUPE - RUS !
Quote:
|
asteptam si vedem
oricum.....cum arata acolo facut virtual nu-mi place :roll: |
Un cuvant: SUPERB!
|
Re:
Quote:
tocmai am facut o schimbare radicala ... o sa fie .. altceva :) decat ce v-am aratat .. si de data asta .. nush daca mai postez .. una e virtual .. alta e cand iti pun poza cu masina .. cu ele puse .. si cu capota .. si cu casca .. si cu tot ;) u`ll see .. sper sa placa :) gabi ... multumim .. promit sa fiu cel care sa-ti ridice maxilaru de jos .. dupa ce vezi masina live :P pup u |
imi place, marfa rau
|
super tare santos...datii bice...ca arata bine.....BINE a facut ca sa lasat pe mainile tale...sunt d'acord cu tine sa nu mai scoti versiunea asta..laso surpriza...O SA FIE SHOW ASA... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bafta...
|
da, adevaratii maestri sunt RUS`u si Hasky , nu eu ;)
ei merita toate .. meritele :P la sf. speram sa iasa .. cum vrem noi sa iasa :) si cum trebuie .. si speram sa placa .. oricum , va fi ceva .. nemaivazut :) garantez :) btw , ce-am postat ieri , e .... \"dacie\" pe langa .. \"lamborghini`ul\" pe care l-am facut azi :) u`ll see .. |
Acum am vazut ca, de fapt, se cerea parerea despre cele doua modele, asa ca il aleg pe primul.
|
frumossssssssss frumosssssss :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning