![]() |
Legal Racing ---- Casa Poporului --- 18.12.2005
6 Attachment(s)
As dorii sa multumesc participantilor din partea clubului ADR!!!
Ati facut o cursa memorabila, din pacate presarata si cu cateva incidente neplacute!!! Singura dejamagire a fost nr particpantilor din partea ADR!!!(si cutia lui John si amenda mea :lol: ) |
Bravo baieti...
|
:yes: :tenisclap :D
jeep-u ce a facut? |
Sincer nu mai tin minte, stiu doar ca a batut un megan pt ca eram la finish cand s-a dat cu el. Cel mai bine ar fii sa raspunda el!!!
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
Tu cu loganu ce-ai facut?
|
Pai pe Baneasa, l-am facut cu un bot distanta!!!
De data asta m-a facut el cu un bot distanta!!! Dar tine minte, nu e Logan stock, are chip+evacuare+filtru+nu stiu ce aberatia mi-a mai aratat el la ulei!!! |
Ce aberatie maa? Recuperarea vaporilor de ulei la turatii mari. Nimic special.
Si nici tu nu erai stock, aveai cauciucuri de iarna :) |
data vitoare sa iti dai silinta sa nu te mai faca nici un logan.am pretentii de la tine.eeeeeeeeeeeeeeee mama ma-sii de treaba!! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
KarM'ac eu zic ca trebuie obligatoriu sa ne mai dam!!! doar sa se indrepte vremea si se rezolva :wink: |
Ne mai dam, ne mai dam :) . Ne auzim pe aici. Sarbatori fericite!
|
Re:
Quote:
|
Pai io am batut doar meganeul, restu m-au luat. Astra ala verde pe baneasa m-a facut la cateva masini distanta acuma doar 1 jumate :) Mie imi place sa ma dau cu unii mai tari ca mine, nu e distractiv sa bati pe unii care stii ca-s mai slabi nu ? :)
Cu hyundai coupe-ul am ratat startul, mai bine zis l-am furat, dupa aia am franat, el a plecat cand a vazut ca plec si s-a dus cu cateva masini in fatza :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning