![]() |
Desenele mele - TFK
4 Attachment(s)
Acestea sunt desenele mele, doar atat mai am dar nu le gasesc . Cand o sa le gasesc o sa le pun :o
|
Re: Desenele mele - TFK
impresionant de'a dreptu:D
mai de lucrat doar un piiic :D |
eu zic sa nu mai razi de el si decat sa comentezi de dragul de a comenta mai bine ii dai un sfat:)
|
nu radeam scuze
oricum sfaturi ii putem da garla dar sunt mici sansele ca el sa le inteleaga uite pt inceput... incearca sa desenzi un dreptunghi (in pozitia in care vrei sa faci masina) inainte sa faci masina dupaia fa rotile (doar niste cercuri) dupa care poti incepe sa modelezi caroseria incearca sa faci liniile mai paralele aaa si ca desenu sa aiba o prezentare calumea nu mai scrie pe fiecare colt al foii eventual ce masina e si semnatura ta (tagu tau) :D niste sfaturi folositoare cred eu asa pt inceput |
Se pare ca pe forum 4tuning se comenteaza numai la cei care le au cu desenatul... La cei care nu le au ,nu se comenteaza.Eu as zice sa ii tratam pe toti lafel chiar daca is incepatori/expertzi ce ziceti ? Mie mi se pare nasol cum sunt tratatzi uni dintre noi .Ace incearca sa iti batzi capul shi cu uni ca noi care suntem incepatori .TFK mai treci pe la sectiunea tutoriale si incearca sa nu mai colorezi masina pana nu o faci in totalitate
|
Mai mult de arhicunoscuta propozitie : "Treci pe la tutoriale." nu este de zis..el putea din proprie initiativa sa treaca pe acolo,sa exerseze si dupaia sa arate rezultatele..atunci da avem ce spunem.
|
1 Attachment(s)
Trabi SS (SuperSport) Cabrio :o
P.S. : Stiu ca jantele nu sunt foarte stralucite :lol: |
Jantele? toata masina suna mai bine :):D. Rotile fata sunt gresite, roata spate si ea, n-are interior si e prea lunga. De hasura nu mai vorbim. Pe bune, tu ai facut vreun tutorial din alea?
|
fai cum tia spus costin
incadreaza masina intrun paralelipiped si iate dupa o poza deocamdata trebuie sa lucrezi la forma generala a masinii(caroserie) mai tarziu o sa treci si la detalii ;) mult succes |
1 Attachment(s)
:) I AM BACK !
Masca de gaze |
1 Attachment(s)
better :Dpai..ce sa zic,e bunicica,punele si pe celelalte..:-)
|
1 Attachment(s)
Trabi C Edition
Your Christmas ... NIGHTMARE ! :lol: |
hai ca progresezi,incet incet ;d
|
1 Attachment(s)
valentines day draw :|.
|