Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   V-ar interesa o micutza petrecere pe aici????? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1105-interesa-micutza-petrecere.html)

EvLSant0S 08-05-04 09:45

V-ar interesa o micutza petrecere pe aici?????

2 Attachment(s)
Saliu` ma gandeam sa ne intalnim pe aici... e o casa de a mea(a lu` taicamiu`) la 35 de km de buc , si ma gandeam sa mergem 5-6 masini sau mai multe.... acum nu e vorba de O PETRECERE MARE CU DJ SI ***URI... zic asa sa ne intalnim sa merem acolo sa ne relaxam :) e doar o parere , un weekend.... ce ziceti ar merge... sa mergem asa un grup restrans.... sa-mi ziceti ce parere aveti , daca ar merita sau nu... ziceam sa merem de sambata dimineatza , si sa stam pana duminica dupa-amiaza... daca va intereseaza spuneti aici..

EvLSant0S 08-05-04 09:51

Inca o data , dati-mi voie sa va reamintesc... NU ar fii vorba de o petrecere din aia.. in care sa va faceti manga si sa dormiti prin curte pe iarba cu berea in mana :) , sa ne relaxam , eu zic ca e mai frumos , si ar cam fi si loc de curse , pana acolo eu stiu ca era bun asfaltu` cand am mers ultima oara .... :)

GSi 08-05-04 11:04

E asfalt bun ? :D si vreun drum drept asa de vre 1Km? :D

B12ZMD 08-05-04 11:11

o intrebare: ai tai stiu ?

B|shOp-VR6 08-05-04 11:30

Ce tre sa stie ? :lol: :lol: :lol:
O sa se intrebe ei ce-s cu urmele de cauciucuri prin fata casei... dar poate nu o sa banuiasca nimik... nu-i asa Santos? 8) :D :twisted: :twisted:

EvLSant0S 08-05-04 12:57

:oops: :oops: sry baieti azi am aflat si eu ca.... taicamiu` a vandut casa aia ieri... :) deci cam cade totul.... sry ptr tot.. :(

B|shOp-VR6 08-05-04 14:43

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stuey 08-05-04 18:21

Nasoala treba...eu planuisem deja betia....
Sau nu eram invitat? :?: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

RoSonic 08-05-04 19:25

un pic offtopic dar sunt curios, cat a luat pe casa? ca locul mi se pare beton!!! adica faptul ca e pe malul lacului.. super priveliste si banuiesc ca si atmosfera..

Hondarul 09-05-04 10:10

Io planuisem un pescuit... :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 09-05-04 13:07

45.000 de euro dar.... NU ERA VORBA DE UN \"BAIRAM\" in care sa muriti acolo... de beti.. era vorba sa merem sa ne relaxam ... asta nu inseamna ca nu bea nimeni nimik.... o bere 2 3 4 .. dar sa te faci manga si sa te dai in spectacol pe acolo...

Stuey 09-05-04 20:57

BINE....Fara betie :evil: ....dar si idea de relaxare era f buna..un gratarel ceva....din pacate...alta data ,cu alta ocazie

B12ZMD 10-05-04 11:33

MAMA SANTOS ........ PAI IA VEZI, POATE LA BANII ASTIA POATE IL CONVINGI SA-TI CUMPERE O HONDA NSX .........

EvLSant0S 11-05-04 22:19

supra ce are? :P , las` k vorbim noi ... nu zic cand si cum si unde :) , vorbim noi face 2 face :)

Kitana 23-05-04 19:42

haha santose ii facushi pe astea sa isi faca vise le mai aratasi si casa ... si dupaia le spui ca nu mai ai casa :(( saraci baietzi :) pusesera si ei gand de`o relaxare (scuzatzi accentu oltenesc :) hahaha )

All times are GMT +2. The time now is 12:09.

- Copyright 2026 4Tuning