Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evolution Crew (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew.html)
-   -   Evolution Crew Iasi - Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew/11046-evolution-crew-iasi-discutii-generale.html)

zarathustra 20-12-05 10:38

Evolution Crew Iasi - Discutii generale

Posibilitate pentru infiintat filiala la iasi

cls21b_EVO 20-12-05 10:43

Intradevar...vom incerca deschiderea unei filiale EVOLUTION CREW la Iasi.
Speram sa trimitem o masina cu 2 reprezentanti la Iasi sapt. asta.
Multumesc !

cls21b_EVO 22-12-05 13:19

Hmmm....a cam venit zapada...fratilorrr.
Discutam azi la intalnire sa vedem cine se incumeta pana la Iasi si inapoi... :?

zarathustra 22-12-05 15:26

daca-i ceva, sar cu patrolu' :P

cls21b_EVO 22-12-05 18:31

Adik te incumeti tu ...pana la Buc. ?
Urmeaza sa plec la intalnire...sa vedem ce rezolvam acolo...

zA_pRi3$t_EVO 23-12-05 01:49

cred ca cel mai bine ar fi sa asteptam pana in feburarie ca vine si baiatul de la Iasi si asa putem sa si plecam..aproape toti la iasi :D

god2me 23-12-05 02:09

e mai bine asa.... acum ar fi putut merge doar o masina (adica eu) dar e mai frumos sa mergem mai multi odata... caterinca... glumele proaste mult asteptate etc...

cls21b_EVO 23-12-05 14:19

Intradevar ...s a hotarat la intalnirea de ieri a EVOLUTION CREW amanarea acestei deschideri de filiala pt. luna Februarie cand mai mult ca sigur vom merge toti.
In acest fel scapam de examene ...sarbatori ...etc.

No-X-Cape 03-01-06 21:11

notatzi si prezenta mea la deschiderea filialei din Iasi, voi fi prezent impreuna cu toti membri Evo Crew !

cls21b_EVO 03-01-06 22:24

Ohoo....la asta chiar ca nu ne asteptam !!
Sa vedem ...sa vedem... ce-o sa iasaaaaaaaaaaaaa !!! :lol: :lol:

No-X-Cape 03-01-06 22:42

:) mai collins ..ar fi trebuit sa te atepti la asa ceva de la mine ..cred ca v-am obisnuit cu prezenta mea la bucuresti in ultima perioada destul de pronuntzata ..dapai la un astfel de eveniment ..ne shade bine sa fim toti acolo la Iasi ..si sa prezentam noi echipe ..cine e Evo Crew ...gresesc cu ceva ?

slip 05-01-06 11:18

1 Attachment(s)
mah baieti noi va asteptam la iasi... cu cea mai mare placere...
doar sa ne spuneti cu cati bani veniti..k sa stim cum facem cu cazarea... :P

si apropo..nu ne-ati mai zis nimic despre membrii fondatori (codrin banuiesc) si [purtatori de cuvant..kestii...sau c dracu mai e :P

asteptam si noi acolo un raspuns..

multa bafta --- de la iasi la bucuresti si inapoi prin constanta :D ;) :peace:

No-X-Cape 08-01-06 21:45

slip ..cu siguranta o sa fitzi anuntzati din timp cu data sosirii EVO TEAM in Iasi, imp e sa definitizam data venirii, in rest ce face Iasu ? :) aici la mare ingheatza pietrele de frig ! cu repesct de la mare ?

Graph_EVO 09-01-06 15:32

nu ca in bucuresti ar fii mai bine :))

marea ca marea.. dar in bucuresti e pustiu aproape.. toata lumea doarme sau e prin cafenele , ale dreaq cafele ... nu se mai termina o data?! in sfarsit avem si noi zilele astea.. kt de kt uscat pe jos :))

p.s. la iasi daca nu am sesiune/examen count me in :D

HotWheels 10-01-06 07:53

Gata, doarme lumea? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 01:39.

- Copyright 2026 4Tuning