![]() |
/ schimb Dodge Avenger
5 Attachment(s)
Dodge Avenger - masina e construita pe platforma de mitsubishi eclipse,in afara de caroserie fiind identice
an 1996 motor 2000 cmc, 146 de cai(acelasi motor de pe eclipse) Dotari: GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE ;SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; PILOT AUTOMAT; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA;SCAUN SOFER REGLABIL PE INALTIME,CD PIONEER masina are jante de tabla,cu cauciucuri de iarna good year noi pret 3700 euro sau variante + - apropiate ca pret numerele de germania sunt valabile pana pe 24 februarie. masina a fost adusa prin noiembrie , deci nu i se aplica noua taxa triplata, ci cea veche, si ar fi cam 6-700 de euro. Numarul PROPRIETARULUI : 0766.589.127 anuntul este pentru un prieten care nu are cont,dar puteti sa ii faceti propuneri de schimb si aici pe forum , si ii arat eu :) |
Re: /schimb Dodge
Nu-l intereseaza un schimb cu un Volvo S40 2.0t ? :) Stiu pe cineva care are de vanzare ...
Best, Vlad |
Re: / schimb Dodge Avenger
ba il intereseaza. foarte tare . dar mai mult de 500 de euro nu are sa dea diferenta, deci nu prea se poate :)
|
schimburi cu e30/e36 preferabil
|
ii dau roveru de la semnatura
|
valabil....dany_cmd pacat ca ai cerut cam mult diferenta si nu v-ati inteles
|
Quote:
Nu vb fara sa stii , suntem in negocieri :P poate ne intelegem . Nu e vb de diferenta stie el mai bine |
eu stiu k i-ai cerut 700, iar el e dispus sa dea maxim 300 . dar....poate va intelegeti voi
|
el nu mia pomenit mie nimik de nici o diferenta , hai sa nu mai vb pe topic ci sa tinem pe privat :)
|
iti dau un MB w124 din 95 in stare foarte foarte buna daca te intereseaza. inmatriculat cu toate actele la zi!!
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
pozele.
masina este full! inclusiv sirocol si multe multe altele |
raspunsul proprietarului de dodge : NU, multumesc.
|
alte variante ??? i se scot numere rosii la cerere, ca cele de germania au expirat.
|
mai pune ceva sii dau lancia asta :
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/112300-lancia-kappa-2-0-a.html |
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning