![]() |
Masini aduse inainte de 15 decembrie
Oka`y .. tot aud faza cu "in termen de 20 de zile, etc-uri, acte, etc-uri" .. Hai sa o luam mai incet, cu siguranta sunt multi in situatia mea, cu masini aduse inainte de 15 decembrie si care nu au apucat sa le inscrie din diverse motive, oricare ar fi ele.
- acte : mai precis, ce acte ? De exemplu, daca am avut numere rosii inainte de 15 decembrie, e suficient ? Adica acea "autorizatie de circulare", pe care e trecuta si seria de la masina. Sau mai trebuie si nu stiu ce prostii de acte ? - trebuie duse actele .. Unde ? Unde anume trebuie duse actele respective ? Din acel sumar anunt facut de ei la Tv si prin presa, se pot naste multe intrebari, nu doar cele doua de mai sus, asa ca sunt binevenite toate intrebarile ce mai sunt, si ce ne pot ajuta sa ne inmatriculam masinile, noi cei ce le-am adus inainte de 15 decembrie insa nu am reusit sa le inscriem din X motive, indiferent care ar fi acele motive. Sau poate ca asta e "smecheria/tactica" statului : a dat putine informatii, tocmai ca sa ramai cu intrebarile si cu nelamuririle, si sa nu apuci in cele 20 de zile sa aduni actele, sau sa nu apuci sa faci nimic, si sa castige mai mult statul :)) ) Oricum ar fi, arice ar fi, eu astept raspunsuri sau alte intrebari, legate de aceasta treaba. Multumesc anticipat tuturor care ajuta pe cei ca noi ! Mii de multumiri ! |
Re: Masini aduse inainte de 15 decembrie
cind va aparea ordonanta in monitorul oficial,vom putea citi clar ce spune legea si ce acte avem nevoie. pina atunci facem doar speculatii. www.monitoruloficial.ro,vedeti cind va aparea.:peace::peace::peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning