![]() |
Rolls Royce Phantom by Project Kahn
4 Attachment(s)
Nu stiu ce ganditi voi, insa parerea mea personala este ca cei de la Project Kahn fac arta si nu doar un simplu tuning. Sau cel putin in cazul de fata, unde au ales sa modifice celebrul Rolls Royce Phantom. Si cum limuzina britanica este extrem de eleganta si nu prea poate fi combinata cu spoilere agresive, praguri laterale sau eleroane, Project Kahn a pastrat modificarile la minimum. Astfel, Rolls-ul vine acum intr-un "Pearl White" si beneficiaza de jante Kahn Silver Mist pe 22 inci. In plus, interiorul poate fi si el modificat la cererea clientului. Oare ce se mai poate spune despre aceasta masina?
|
Re: Rolls Royce Phantom by Project Kahn
elegant...ce altceva poti spune :-P (ii sta bine p alb:-P)
|
super elegant si impunator
|
O ok dar nu prea mai era nimic de tunat la ea...
|
suprematia in stare pura
|
sigur numai poti zice nimic :X ... spectaculos .. .culoarea ii se potriveste de minune
|
cea mai jmekera masina de lux dupa parerea mea...
|
e frumoasa p-afara n-ai ce zice...da la interior arata a barca (iaht) nu a masina...:lol:
|
e ceva clasic....asa trebuie sa si arate in interior altfel nu ar mai fi asa apreciat....
|
Pff, slabe modificarile, astea cred ca ti le facea si RR(jante si un repaint), mai au de mancat oamenii de la Khan pana o sa ajunga la nivelul Mansory.
|
Foarte frumoasa...mai mult decat paint si jante nici nu-i trebuie ii sta foarte bine asa..
|
Mult mai frumos decat un phantom stock...
|
doamne ce bine arata.....
|
Muzeu de istorie pe roti!
|
eh. asa mai merge, Kahn.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning