![]() |
eXtreme Racing Club official PUB!!!
Am deschis acest topic pentru a va anuntza ca avem un bar oficial unde se for face toate intalnirile \"EXTREME\" la care prezentza este obligatorie mai ales pentru membrii fondatori.Acest bar SERAI pe numele lui se afla pe strada Muresului vis-a-vis de Medicina Veche fiind in proprietatea bunului nostru prieten Ovidiu(JFZ).Facand parte din club i`am propus sa ne rezerve o mare parte din bar intr`o zii stabilita si sa facem toate intalnirile la el si a fost OK.AM stabilit si o zi pentru intalnire aceasta fiind in fiecare JOI seara la orele 21:00.Spunetzi si voi daca va convine aceasta zii si ora.
|
bravo pustiule!!!
asa....joia asta oricum nu se poate ca e un chef .... asa ca joi 29.12.2005...va fi prima intalnire extreme cu toti membri...sa stabilim obiectivele pe 2006,cine vrea sa mai ramana in club,daca mai sunt membrii care vor sa se inscrie veniti cu ei,si mai multe detalii la fata locului!!! de maine seara va si bannerul EXTREME la intrarea in bar .... asa ca sa se stie ca suntem de'ai casei!!! in cateva zile detalii!!!! |
sper ca ati informat de intalnirea de pe 29 si as vrea sa vina si carmen,mondeo...si imi mai aduc aminte pe parcurs!!! detalii dupa craciun!
|
maine o sa pun poze cu barul ... si sper ca veniti la intalnire ... acolo!
|
Prezent!
|
6 Attachment(s)
am facut poze azi ... ca sa puteti recunoaste mai repede barul...
|
Daca vin eu, nu mai vine Gabu'... Asta e, sa stea acasa... Oricum nu cred ca se mai intoarce in civilizatie :twisted:
|
Re:
Quote:
merci anticipat![/i] |
eu vin cu japca, e ceva?
|
Piticule, tu de la o vreme incoace ti-ai pierdut simtul umorului! Daca am zis ca vin, inseamna ca vin! :evil:
|
Re:
Quote:
|
hai pe carmen o mai accept in preajma(dar la alta masa)....dar pe mondeo ala sa nu il prind pe acolo ca il fac narghilea!!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bah io joi pe la 6-7 plec din buc --> cv, deci pe la 9-10 creca ajung si io. ce, credeati ca scapati tocmai de mine ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning