![]() |
Prodrive P2
4 Attachment(s)
Prodrive va prezenta in premiera mondiala pe 12 ianuarie la Autosport International Show (Birmingham) o noua sportiva de strada, numita P2.
P2 are motor, transmisie si sistemul \"four wheel drive\" imprumutate de la Impreza STI. Prodrive a adaugat sistemul sau ATD (active handling system) si un sistem anti-lag pentru turbo. Informatiile despre performante gasite se rezuma doar la raportul putere/masa care se pare ca va fi 350 hp/tona. |
cred k va fi o super-sportiva tinand cont de faptul ca Prodrive fac si Aston Martin-ul DBR9 GT si WRC-urile ptr. Subaru
pacat ca nu avem poze macar cu o macheta... mie personal nu imi plac desenele virtuale :? |
e belea ...kiar shi asha virtuala ...de pretz nu specifica nimic !?
|
arata asa ca si desen in general bine sa vedem ceva date tehnice
|
5 Attachment(s)
Dupa cum ziceam, azi pe 12 ianuarie, a fost prezentat publicului Prodrive P2 in cadrul Autosport International Show (Birmingham)
Fotografiile de prezentare: |
8 Attachment(s)
Exact ca si la Subaru, nu se pune accent foarte mult pe design ci mai mult pe performanta. Cu motorul de pe STI, daca aplica si sitemul anti-lag pentru turbo eu zic ca va fi o reteta de succes. Puterea estimata este de 350 CP/tona si in jurul a 420cp. Insa la data de 15 Dec Prodrive nu lua in seama posibilitatea productiei in serie a acestui model.
|
o fi ceva de capul ei dar pe mine unul nu ma atrage! nu are sex appeal --- oricum s-o vad langa mine as face infart ! :P
|
numa buna liniutze
|
arata periculos, shi cu anti-lag pt turbo, eu zik k va fi o mashina periculoasa. Dar.... Ink nu se shtie dak se va produce in serie sau ramane un prototip, shi.... pretzul ishi poate spune cuvantul...
|
e prea tare masina.dar buna intrebare....kt o costa ?:)
|
parca e scoasa din nfs! botu` trage a volvo ! nu exceleaza la capitolul design dar e frumoasa! .......
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning