![]() |
Range Rover Vogue by Project Kahn
6 Attachment(s)
Project Kahn, tunerul britanic ce modifica modele ca Aston Martin, Bentley sau Rolls-Royce, ne prezinta astazi cea mai noua creatie a sa: Range Rover Vogue. Asa cum se poate observa si in fotografiile de mai jos, SUV-ul britanic a primit o serie de modificari discrete, cum ar fi un nou body kit si noi jante, ce masoara 22 inci. In plus, Range-ul are acum si un nou sistem de evacuare, iar interiorul nu a ramas nici el neatins.
|
Re: Range Rover Vogue by Project Kahn
Nu prea imi place spatele la el,dar per ansamblu masina e ok,jantele eu zic ca dau bine pe masina,ii dau o tenta de eleganta!
|
mda, cam dubios spatele.
dar in fond, mai conteaza? |
arata bine..dar spatele nu-mi place...pare elegant..jmeker :D
|
foarte tare
|
Ce prestanta are asa o masina.. eleganta si sportiva in acelasi timp.. foarte frumoasa.
|
Foarte frumoasa!:D Deci chiar imi place masina asta!:D
|
nu prea imi place spatele dar...per ansamblu e ok masina;)
|
spoilerul din spate nu imi palce pentru ca arata parca ar fi rupta dar in rest e ok
|
Masina este foarte Vogue cu o tenta sport in aceelasi timp. o combinatie perfecta zic eu.
|
singura chestie care nu-mi place la masina asta e faptul ca are geamurile prea mari, prea inalte...mergea cumva mai aerodinamica un pic :D
|
Zici ca e stramb kitul. Asta e mult mai misto (Kahn Cosworth Sport 300): http://www.************/hobby-tuning-...3388499#images
|
frumoasa dar nu-mi plac evacuarile..sunt prea firave...
|
a dream car.....
|
una dintre cele mai frumoase Suv-uri
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning