![]() |
Ce boxe sa-mi pun pe masina?
Salut la toata lumea!Vreau sa-mi cumpar si eu niste boxe dar nu stiu de care anume care firma e mai buna care se aude mai bine:-)Vreau ceva de calitate care sa varieze intre 150-250 ron.Boxele care vreau sa le cumpar sunt pentru o Toyota Celica T20.Astept sfaturi.
|
Re: Ce boxe sa-mi pun pe masina?
soni, paionier ,..etc! conteaza doar dimensiunea si ce vrei de la ele! oricum..mare lucru nu faci:)
|
Mie imi trebuie de 16,5cm.
Dolb poate sunt si alte firme de care nu toata lumea stie si sunt mult mai bune ca alea:-)Nu sunt innebunit dupa muzica dar vreau sa se auda calitativ si bine nu basi sparti. Am mai facut rost de bani si dispun de 400ron:D |
eu zic sa iti iei ceva moderat pe la maxim 150 ron si .. mai strangi si bagi un woofer !
eu le am stock si se aud super bine , dar numai daca le reglez din DVD |
Am subwoofer:Ddar pe masina am boxele originale din '95:Dsi daia vreau sa le schimb.Sunt din carton:lol:de auzit se mai aud dar nu asa bine:D
|
Am gasit niste boxe Hertz Dieci DSK 165 voi ce ziceti sunt bune?:Dcaut un magazin din Targoviste care sa le aiba ca sa aud si eu cum suna:-)
|
Nu o sa gasesti nicaieri boxe Hertz in Targoviste, garantez :D. ( si eu sunt in cautare de boxe si stiu ca la magazinele noastre nu gasesti nimic interesant, si nu iti lua SONY-platesti doar numele-)
|
Eu le`am vazut pe astea pe ******* si de acolo mi le`as comanda dar nu stiu cum se aud:D
|
Maine vii la intrunire ? Daca vii o sa iti spun eu pe cineva care are niste boxe bune ;)
|
Mergi pe dieci in gama asta de pret fata de sonyshit sau pioneer...suna mult prea bine pt banii pe care ii dai pe ele...
|
Am descoperit ca boxele sunt de 20 oare gasesc pe undeva ceva bun la marimea asta?:-)
|
Pui niste inele de MDF si faci conversie la 16.5 si apoi ai o multitudine de optiuni.
La 20 de cm nu ai prea multe optiuni si cele pe care le ai nu sunt tocmai bune. Indicat ar fi sa-ti iei niste difuzoare care sa mearga direct pe player cu o putere mai mica cat mai apropiata de cea a playerului. Poti sa mergi pe un sistem de componente Focal Access 165 A1, Helix DarkBlue 62.1, Hertz Dieci DSK 165, DLS Classic B6A. |
Mersi frumos!de informatie chiar nu`mi venea in cap ma gandeam la ceva dar la astea nu:D
M`am decis merg pe Hertz Dieci DSK 165. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning