![]() |
Un buggy construit dintr-o buburuza
4 Attachment(s)
Salut.M-am apucat de acest proect de vre-o 3 saptamani si am sa mai revin cu poze pe parcursul lucrarii.Astept orisice sfat.
|
Re: Un buggy construit dintr-o buburuza
2 Attachment(s)
Au sosit si scaunele.
|
sweeet. :mrgreen: spor la treaba.
|
Si motoru, ce motor o sa aiba???
|
Motorul original de buburuza de 1,6 dar luat de pe un sistem de stingere incendii de la pompieri (pe camasi se poate vedea urmele alezorului,nu are nici macar rodajul facut).Cu mici modificari.
|
bravo!
si eu vroiam sa ma apuc acum vreo 2 ani sa fac exact la fel..un buggy dintr-o broasca...dar n-am mai apucat :( Spor la treaba...cu prima ocazie imi fac si eu una la fel ! Ai studiat putzin punctele de tensiune si vibratzii in sasiu? sa nu ai surprize ca tzi se rup sudurile...daca nu te pricepi..cauta un inginer in rezistentza materialelor sa-tzi faca niste calcule. |
Nu cred ca e nevoie de un inginer.Orisicum o testez eu si apoi poti lua si tu proectul.
|
Scaunele vad ca sunt noi, poti sa imi spui te rog cat au costat si de unde le-ai achizitionat? Multumesc... Bafta cu priectul!
|
Am cumparat scaunele si centurile de pe ebay.de si au costat 180 euro scaunele plus 30 transportul si 80 euro centurile.
|
3 Attachment(s)
Cateva poze de pe parcursul lucrarii.
|
5 Attachment(s)
Mia mai ramas de facut instalatia electrica si de vopsit si pus la punct motorul.
|
Foarte smecher proiectul!!! Felicitarile mele pentru munca depusa pana acum!!! Arata de nota 100 si sper sa iti functioneze macar de nota 10 :)
|
L-ai facut sa sari cu el dupa bloc?
E cusca de lei? |
ce diametru are teava de jos?te intreb fiindca vreau sa imi fac si eu un buggy,dar foarte usor cu motor de 125cc si as vrea sa stiu ce diametru ar fi bun.
|
Felicitari! Este superb. Sa il alergi cu placere!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning