![]() |
VW Scirocco vs. Alfa Romeo Brera
5 Attachment(s)
Vorbesc strict de design nu ma intereseaza preturi motoare etc.
P.S. Topicul l-am facut in urma unei polemici intre mine si alt user pe acest forum. |
Re: VW scirocco vs Alfa Romeo Brera
Eu personal sunt fanul Alfa Romeo cand vine vorba strict de design...iti ofera un feeling aparte cand te uiti la o masina cu asemenea linii...
Scirocco nu-mi place de nici o culoare ca si design...dar stii ce se intampla?stii cine va castiga nu?eu sunt sigur...si stiu si cati or sa ma injure dupa acest post. Eu unu personal m-am plictisit de design-ul nemtilor in materie de masini... |
Votat Brera ...
Amandoua sunt simpatice ... dar Alfa are acel "ceva" care ma atrage mai mult decat Scirocco. |
Am votat Brera.
|
imi place scirocco, e o aparitie foarte placuta pe strazi, dar totusi... brera e brera... in opinia mea e de 100ori mai frumoasa. cat despre partea tehnica, nu stiu ce sa zic, dar mai degraba imi surade 3.2-ul de pe brera
|
Brera. In ciuda comentariilor unora care spun ca e mult mai putin manevrabila decat crede lumea. Suspensiile pot fi modificate fara costuri excesive, motoarele si designul de Alfa sunt mai greu de reprodus de catre concurenta.
Interiorul prototipului Brera din 2002 arata si mai bine decat la modelul de serie, amintea de Alfa anilor '30: http://www.channel4.com/4car/media-l...w/m4brera2.jpg ~Nautilus |
Orice putem spune despre maşinile italiene, numai că nu au un design unic, de care să te īndragosteşti, nu.
Pur şi simplu sunt acele frumoase domnişoare de care te īndrăgosteşti şi pentru care-ţi laşi iubita deşi ştii bine că nu o să fie de cursă lungă, doar nu te poţi abţine. Sigur, şi designul exterior al lui Scirocco, ce poartă semnătura fostului designer al lui Fiat şi Alfa Romeo, Walter de'Silva, e tipic italian, şi se vede asta, dar este depunctat de interiorul tipic german, de gti, deci deocamdată rămān pe Brera. |
:ciggy: hai ca's frumoase amandoua :-P:hug:
p.s. mda bine, e mai frumoasa brera... :lol: |
Greu sa te ridici la nivelul italienilor. Brera, ca si-asa vad si una rosie si una albastra in fiecare zi.
Brera e ca o femeie foarte bine ingrijita care va arata bine si la 40 de ani, pe cand scirocco e un muncitor betiv, care cade prin santuri. |
am vazut brera in realitate si sincer arata mult mai bine in poze...spatele e pur si simplu oribil si mie personal imi place mai mult designul putin sobru deci votez scirocco.
|
scirocco, mult prea tare. Tot masinile nemtane la am la suflet ..:lol::lol:
|
Brera, oricand. vw-ul ala e un golf aplatizat.
|
Brera.. pur si simplu nu poti sa te plictisesti de designul ei.. arata extraordinar de bine!
|
Daca este vorba strict de design...clar Alfa... inegalabil din acest punct de vedere...
|
Am votat Brera pur subiectiv !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning