![]() |
Vectra B...1.6 8 valve
1 Attachment(s)
Cand am primito sa zic asa, arata intr-o stare execrabila.Avea anvelope cat dacia,un casetofon care atunci cand apasai pe buton zbura caseta nicidecum nu iesea,si niste mici hibe la motor.Dupa ce am reusit sa strang o suma de bani m-am hotarat sa investesc in ea.Nu a fost o investitie mare dar eu sunt multumit ca am reusit sa ii fac macar atat.Sa incep: 4 jante DEZENT(15`),o folie cat de cat inchisa,un SONY cu md,un set de pedale sport si 4 anvelope de 195/65 R15
|
acum sunt foarte ocupat cu bacul si timpul meu ptr masina este limitat dar timp pana la vara m-ai este si cred ca o sa ma gandesc si ce o sa fac pana la urma.
|
1 Attachment(s)
alte poze
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
tractor...=))) bai alex....ya adu`ti aminte ce passat aveai??? parca era tot dsl :twisted: o sa vina si la mine alta :wink:
...oricum ai grija de asta deocamdata si fa`ne sa fim mandrii de tine si de masinuta ta :!: |
pai da mah shaule......dar nu aveam permisul....in fine....cat de curand urmeaza sa ii pun un set de geamuri electrice,o folie inchisa si cu putin noroc o evacuare sport
|
Bafta in continuare!!! racheta sa scotzi din ea!!! :wink:
|
rog sa sa se inchida topicul,fiindca am vandut masina
|
:lol:
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
... :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning