Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   TT mk2 S-line (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/109795-tt-mk2-line.html)

minirally 16-02-09 15:55

TT mk2 S-line

6 Attachment(s)
Ea este buburuza mea..:-P
an fabr.: 2009
motor: 2.0 TFSI
cutie: manuala
Masina are deocamdata doar kitul S-line(+buzita fata&difuzor carbon),jante pe 19" si niste micute flanse :oops: saptamanile astea ar trebui sa ii vina si kit-ul aftermarket.:joy:

bluey 16-02-09 16:51

Re: TT mk2 S-line

Sa o stapanesti fara incidente.Foarte frumoasa :)
La ce kit aftermarket te-ai hotarat?
Lasi rotile de rs?

minirally 16-02-09 17:06

merci mult :-P deja un micut incident a avut intr-o parcare..o surpriza neplacuta facuta de un nesimtit cu un suv..sper sa fie si ultimul!
cel de la PPI l-am luat.si las rotile de rs,am investit prea mult in ele ca sa le mai schimb acum :-)

bluey 16-02-09 17:18

Pai asteptam sa o vedem pe strazi cu noul kit montat.
Culoarea ramane?
Suspensie?

Nu era nesimtit, doar posesor de suv.Masina mare sa i se recunoasca valoarea si talentul pe strazi.Cu cat te feresti mai mult de ei cu atat e mai bine.Bine ca nu e contagioasa "boala" pacat ca nu ii doare.

minirally 16-02-09 17:30

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2072405)
Pai asteptam sa o vedem pe strazi cu noul kit montat.
Culoarea ramane?
Suspensie?

Nu era nesimtit, doar posesor de suv.Masina mare sa i se recunoasca valoarea si talentul pe strazi.Cu cat te feresti mai mult de ei cu atat e mai bine.Bine ca nu e contagioasa "boala" pacat ca nu ii doare.

Eu sper sa pice bine in final :-) culoarea ramane,n-are rost sa vopsesc o masina noua,plus ca alb imi place cel mai mult pe modelul asta,chit ca nu ma omor deloc cu masinile albe in general :-P
Suspensie deocamdata nu,astept sa vad cat are garda la sol cu kit-ul,pe spate deja ating destul de rau cu flansele,poate doar niste arcuri.n-am nevoie s-o cobor atat de mult incat sa fie nevoie de suspensie.
Mda,pe ei nu-i doare..in schimb pe mine m-a durut enorm cand am vazut-o..plus ca a si fugit ca un porc/vaca,ce-o fi fost..sa mai zic ca parcarea era goala?:-) era vorba doar de o lene de a face 2 manevre in loc de 3..:rolleyes2

r_z_v 16-02-09 18:00

Nu iti plac masinile albe? Ciudat.. n-as zice asta in locul tau :P

Suspensie??? ce sa faca cu asa ceva in minunatul cartier rezidential Pipera? :)))))
lasa.. ca o sa fie frumoasa cu kitul PPI... dupa ce o veni cel de TT. :P

Astia cu SUVuri.. intra in oricine.... nu tin cont ca sunt in parcare la Mall, sau pe sosea.. lovesc tot ce le sta in cale, nu-i asa ? :d

r_z_v 16-02-09 18:04

Oricum e frumoasa foc masina.

Sa o stapanesti sanatoasa :*

minirally 16-02-09 18:06

Quote:

Originally Posted by r_z_v (Post 2072531)
Nu iti plac masinile albe? Ciudat.. n-as zice asta in locul tau :P

Suspensie??? ce sa faca cu asa ceva in minunatul cartier rezidential Pipera? :)))))
lasa.. ca o sa fie frumoasa cu kitul PPI... dupa ce o veni cel de TT. :P

Astia cu SUVuri.. intra in oricine.... nu tin cont ca sunt in parcare la Mall, sau pe sosea.. lovesc tot ce le sta in cale, nu-i asa minirally? :d

1: a ta e o exceptie ca-s subiectiva ;)
2: n-am ce sa comentez la faza cu pipera..:sad: venise tot pt TT,dar nu pt ACEST tt..eu ti-am zis ca e mai speciala :lol:
3: nu era vina mea!era pe cedeaza mosu!:evil:

r_z_v 16-02-09 18:10

Scuze, scuze, scuze :P

politia ce a zis? :D

minirally 16-02-09 18:22

Quote:

Originally Posted by r_z_v (Post 2072583)
Scuze, scuze, scuze :P

politia ce a zis? :D

esti off-topic :lol:

orlando 17-02-09 20:19

Sa o stapanesti sanatoasa...
De cateva ori te-am vazut prin oras...te-am flashuit dar nici macar n-ai schitat vreun gest...
odata chiar pe la 4 dimineata pe magheru...intr-o sambata....
F frumoasa masina...si de fiecare data cand am vazut-o era curata...:D

rathbone 17-02-09 20:29

nu pot sa cred ce masina urata !!! :)))

minirally 17-02-09 20:49

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 2076187)
Sa o stapanesti sanatoasa...
De cateva ori te-am vazut prin oras...te-am flashuit dar nici macar n-ai schitat vreun gest...
odata chiar pe la 4 dimineata pe magheru...intr-o sambata....
F frumoasa masina...si de fiecare data cand am vazut-o era curata...:D

pai n-am schitat pt ca nu-ti cunosc masina..si atunci fac pe ignoranta ca sa nu interpreteze cineva ceva gresit :lol: sunt prea multi distrusi care se baga in seama aiurea :-) data viitoare claxoneaza,fa ceva mai concret :lol: in sambata aia stateam sa-l culeg pe fratimiu de prin cluburi si am stat asa mult..
merci mult,incerc s-o tin cat mai curata,murdara mi-e mila de ea si nu prea mai are acelasi farmec.dar pe vremea asta mi-e cam imposibil :sad:

@rathbone: merci! :D

orlando 17-02-09 21:03

nu nu nu
acu vreo 4 saptamani...erai la inter parcata pe la 3.30,de fapt erai pe avarii :lol:
eu am acum o kia pro_ceed visinie..dar data viitoare merg paralel cu tine si iti fac cu manuta :D

minirally 17-02-09 21:07

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 2076356)
nu nu nu
acu vreo 4 saptamani...erai la inter parcata pe la 3.30,de fapt erai pe avarii :lol:
eu am acum o kia pro_ceed visinie..dar data viitoare merg paralel cu tine si iti fac cu manuta :D

da mai..sigur sunam sa vad de prin ce club sa-l iau..ca n-am eu ce cauta la orele alea pe strazi..:-P nu-s amatoare
ok:lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:24.

- Copyright 2026 4Tuning