![]() |
Hyundai Elantra - Katana Team
2 Attachment(s)
Cum marea majoritate a comunitatii din Piatra Neamt stie masina in cauza , am sa fac niste mici precizari cu ceea ce este deja instalat pe masina si ce urmeaza sa fac la ea .
Pana in acest moment masina a "suferit" unele mici imbunatatiri 1. Jante Mak Fiorano 15" 2. Filtru K&N sport 3. Resoftare 4. Sonorizare acceptabila in interior 5. Pleoape faruri din fibra de sticla 6. Eleron custom 7. Foliere geamuri 8. Proiectoare bara Planurile de viitor sunt urmatoarele: 1. Suspensie Sport KYB + arcuri sport Apex 30mm ( urmeaza sa fie instalate pe masina ) 2. Jante 17" Spath ( trebuie sa-mi soseasca ) 3. Evacuare pe mijloc ( in curs de negociere cu cel care o va monta ) 4. Retapitare interior 5. Modificare portiere pentru a adauga niste difuzoare Dar cum cu totii stim cum stau lucrurile pe la noi , urmeaza sa vedem ce se va intampla. Pana una alta trebuie sa-mi schimb radiatorul :) |
Re: Hyundai Elantra - Katana Team
imi pare rau de radiatoru tau.. off.. alti bani cheltuiti ...:| ..dar sa speram k va fi bine!
oricum masina va arata mult mai bn dupa modificarile viitoare... si despre sound... k o pers care se pricepe kt de kt in domeniu... pot spune k se aude misto ! |
Tocmai mi-au sosit bujiile electronice. La 400 ron sunt un "chilipir" :))
|
Quote:
|
Frumoasa.....spor la tunarit in continuare!
|
Asteptam poze de pe parcurs!
|
10 Attachment(s)
Astazi sunt posesorul unor Amortizoare sport marca KYB, care mi-au sosit de prin "tarile calde" . Las pozele sa "vorbeste" de la sine ;)
|
Lasa astea ...noi vrem sa vedem masina cu burta la pamant!!!
|
Quote:
|
Imi soseste maine si Radiatorul... Trebuie sa vad ce se mai aude de super placutele mele de frana.
|
Quote:
cand montezi suspensia? :D |
super coco.... ba ai amortizoare de avion :)))))))
f tare..:D spor la montat ! |
Mi-a sosit si radiatorul si sunt happy \:D/
|
Quote:
|
Secret :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning