![]() |
Evolution Crew la Legal Racing- Casa Poporului - 18.12.05
Asadar...inca o cursa organizata exemplar , inca o participare de succes a lui Adi -ESPERO -YBV FELICITARI MOSULE !!! :wink:
Ne pare sincer rau de evenimentul care a umbrit aceasta cursa...si speram ca alta data sa nu mai fie astfel de intamplari.l :? Din pacate nu am putut avea mai multi membrii la linia de start ...din anumite motive personale ...si pt. ca dupa 12:00 nu se mai putea inscrie nimeni...eh...data viitoare baieti !! :wink: Am urmat exemplul 4 Speed Squad ...platind 50% din taxa de concurs participantilor....si se pare ca este una dintre cele mai bune idei de pana acum ...in motivarea membrilor. Salutare ! |
4 Attachment(s)
Ceva poze ...
Luati aminte ca eram cam praf :drunk: ...si eu si celalat... Alti membrii nu au fost \"trasi in poza\" ca nu erau pe langa blowind... MULTUMIM BLOWIND ! |
Hmmmz... si restul de poze ?? Doar 3 poze dintre care una e cu Pluti beat nu imi ajung.
:lol: :lol: |
1 Attachment(s)
inca una...
|
Re:
Quote:
|
Aaaa....m ai prins...hmmm
NOI CEREM SCUZE LA TINE BLOWWIND !! :wink: |
:D
|
imi cer scuze pt cei pe care i-am dezamagit prin absenta mea de la acest eveniment, lasa ca ma revansez data viitoare :wink:
|
1 Attachment(s)
Cred ...ca asta e eee chiar ultima...
|
meaning ???
|
\"WINING IS WINING ...either..u win...by a inch .......orrrrr ... a mile\"... that's the meaning
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning