![]() |
Festivalul Automobil International 2009 - Paris
31 Attachment(s)
Azi se incheie a doua editie a Expozitiei Internationala de Concept Cars la Paris. Expozitia a fost organizata in paralel cu Festivalul Automobil International care inca din anii 80 sarbeste anual automobilul.
Pentru editia 2009, expozitia a avut loc in Piata Vauban, in fata hotelului Invalidziilor. Pentru ocazia aceasta a fost infiintata o structura de 2500m2. Jury-ul festivalului a acordat: Marele Premiu a celui mai frumos Concept Car a Anului BMW GINA Light Visionary Model Marele Premiu a celui mai frumos Supercar a Anului Maserati A8 CGS Berlinetta by Carozzeria Touring Marele Premiu a celui mai frumos Interior a Anului Citroën C5 Marele Premiu a celei mai frumoasa Carte a Anului Automobiles, élégance et prestige Ron Kimball, Editura White Star Marele Premiu a celei mai frumosa Poza a Anului ALMS 2008 - Road Atlanta - J. Mowlen - Zyteck François Flamand / DPPI Marele Premiul a celui mai frumos Film Publicitar a Anului Renault Koleos - Super 8 - Agence Publicis Conseil (France) Marele Premiu a Ecologiei Chevrolet Volt Marele Premiu a Designului Audi pentru designul homogen si atipic a firmei. Merele Premiu a Arhitecturii Noul muzeu Porsche, Stuttgart Marele Premiul a Artei Alain Bublex: Quatre Aérofiat au Printemps 2002 Courtesy Galerie GP & N Vallois, Paris Marele Premiu a inovatiei Toyota IQ Premiul Special a Jury-ului Smart Pentru succesul planetar a designului si strategia comerciala a firmei. Premiul special a Festivalului Venturi Pentru luciditatea firmei si solutiile tehnice folosite pe ultima creatie a firmei. "La Palme d'or" L. Hamilton et Ron Dennis ______________________________________________ Am fost si eu sa va fac ceva poze :-P NB. Touring a prezentat pentru prima data cele doua Maserati in afara de Peable Beach. Si GINA isi facea prima aparitie in public! PS. Materialul din care e facut gina este absolut incredibil! Foarte leger, elastic, fin si moale :) Partea de sus, cand e intinsa prca e metal, desi pe dos arata ca orice ciorap... |
Re: Festivalul Automobil International 2009 - Paris
Nu am cuvinte...
|
Re: Festivalul Automobil International 2009 - Paris
Chiar ca paradis frate....frumos... esti norocos ca vezi asa ceva.....
|
All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2025 4Tuning