![]() |
Ceasuri Bord modificate
9 Attachment(s)
Creez ceasuri de bord custom made, e valabil pentru orice model de masina. Multitudine de posibilitati: caractere (fonturi), indicatoare, culori, gradiente, imagini de fundal, etc. Posibilitatea de copiere dupa un model existent de ceasuri sau crearea lui de la zero. Preturi atractive, incepand de la 100 LEI in functie d complexitatea modelului dar si a lucrarii (schimb de lumina in bord + ceasuri personalizate). Informatii si comenzi pe ID (yahoo): kyotox_design sau pe site: http://kyotoxdesign.webs.com/
!!!Garantez calitatea lucrarii, aspectul ceasurilor fiind foarte placut!!! In cazul in care clientul este nemultumit de produs banii se returneaza!!! Pentru livrari in tara se foloseste curieratul sau posta cu plata ramburs (la ridicare). |
Re: Ceasuri Bord personalizate
Eu fiind din Craiova iar tu din Cluj, presupun ca nu exista posobilitatea sa-mi faci asa ceva la un logan. Sau ma insel?
|
Intra pe id-ul kyotox_design si discutam acolo ce si cum... Salutari...
|
UP UP!
|
1 Attachment(s)
salut pt o astra g.ma intereseaza doar sa skimb lumina in bord si sa arate ceva de genul pozei pe care am atasato..dc poti , ma intereseaza si pretul.
|
kulturistu22 ai PM...
|
salut . pt un espero ma interesa poate vorbim te-am bagat in lista de messenger, sa imi arati cam ce ai putea face ...ms
|
kalibra86vna ai PM...
|
UP UP!
|
pt fiat bravo poti face?
|
Quote: