![]() |
[Cumpar] Woofer activ sau pasiv+statie
Cumpar woofer activ sau pasiv+statie . Putere as vrea pe undeva la 500 RMS. Bugetul de care distun este de 600 ron. Astept oferte daca se poate cu delatii si poze.
|
Re: [Cumpar] Woofer activ sau pasiv+statie
la 300 ron iti dau eu un subwoofer cu 2 difuzoare wcc ...de restu 3 mil iti iei tu statie:)
2x200 rms asigur proba pe masina mea |
poti sa-ti iei un pachet nou la banii astia, cu kit de cabluri inclus :)
|
M-ar interesa doar la pachet. Statie+ woofer ceva bunicel.
Daca zici ca mi-as puteea lua un pachet nou. Poti sa-mi dai te rog un link cu un pachet bunicel ? Salut |
poti incerca urmatorul pachet , costa doar 599 ron, si chiar isi merita banii.
MTX RTP2000 Pachetul contine sub-wooferul RT12AV, noul amplificator din seria Road Thunder RT602 si kitul de instalare Dietz 23088. Caracteristici tehnice: noroc. |
claudiu are dreptate :)
|
Daca vrei ceva elegant am eu Focal BombA 20 A1 folosit doar 2 luni.Il vand deoarece mi-am dat masina.
http://www.***********/produse/Subwo...l/BombA_20-A1/ |
pot sa iti ofer eu un sub mtx 250e rms+ statie THUNDER 2 canale 275w rms + kit de cabluri la 500 ron, mai au garantie 1 an si 8 luni!
este pachetul carea acum se gaseste la 650 ron pe beloud! 0763800920 |
Salut. La 600 Ron iti pot oferi sistem audio complet, NOU, numai ca nu e de 500W RMS.
Mp3 Pioneer DEH2900 MPB, nou, cutie Amplificator 4 canale macAudio MPX4500 nou, cutie Subwoofer macAudio MPTUBE 30. 240w-480w, nou, cutie Boxe ovale magnat ultra 6900 folosite aproximativ 1 luna. Daca am deranjat, imi cer scuze. Numai bine. |
Va Multumesc pentru ajutorul acordat. Am urmat sfatul lui CLAUDIU URBAN si sunt foarte multumit. ! :peace:
Se poate inchide |
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning