![]() |
SUNTEM SAU NU EXTREME???
Hai sa lasam gluma la o parte...CRed ca totzi mai citzitzi si prin alta parte pe tot forumul discutzii despre tuning despre o intalnire a unui clum...aia chiar se`ntalnesc nene si se sfatuiesc atat face 2 face cat si virtual...daca intra cineva aici la nooi nu o sa vada decat O ADUNATURA DE TZARANI...noi nu am fost in stare sa ne`ntalnim totzi odata..In legatura cu site`u nostru...hai sa intalnim totzi si sa spuna fiecare ce ar vrea sa fie ca din 100 de pareri or fii 10 bune..Pe bune acuma hai sa realizam ceva hai sa o facem sa`i stea..nu cred io ca e cineva care sa nu poata sa vine duminica de exemplu sa ne intalnim..am vazut la baietzii de la bucuresti de unde putem lua un exemplu foarte elocvent...se da intalnire intr`o zii la o ora fixa...poi sa moara ei daca nu sunt totzi acolo...piticule tu jtii bine ce vb...sa vine fiecare cu sugestii..hai sa fim un pic mai unitzi sa facem ceva din EXTREME nu doar sa avem niste parasolare si neste stickere si gata...E pacat sa se duca de rapa ca doar acte in regula avem repet HAI SA FIM MAI UNITZI hai sa`ncepem noul an cu dreptul...
S L K RULzzzzzzzzz |
tu stii pozitia mea vis-a-vis de club,intalniri,si restul....eu sunt deacord cu intalniri saptamanle sau bilunare... ... extreme cand ne vedem toti???
|
Eu n-am legitimaţie de club, mă primiţi? :D
|
Nici eu n-am sticker :yikes: :pistoles:
|
Mda..
Hai sa nu mai fim off topic va rog eu si sa lasam baza de`o parte ca nu e de glumit...Lao tu fiind din brigada veche ai putea sa ne ajutzi din punctele aste de vedere...Inca odata va rog LASATZI baza
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
vreau sa spuneti aici ce nu merge,ce trebuie facut,ce NU e bine,vis-a-vis de club si tot ce tine de miscarea auto!!!
vreau ca EXTREME RACING sa fie un club MARE si UNIT! vreau sa facem treaba anu' viitor si minim 3 evenimente! |
I Agree!
|
Re:
Quote:
|
Azi la cat ne intalnim?
|
ca de obicei ........ la 19 !
|
Re: SUNTEM SAU NU EXTREME???
Paste Fericit!!! R3st3kpa !!
|