![]() |
ROMANIA IN FINALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
La campionatul mondial de handbal maine la ora 16.00 pe tvr 2 finala cu castigatoarea intre Danemarca si Rusia.HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAA
|
bine mah bineeee
hai rumunja :lol: |
Si eu ma bucur ca au reusit sa treaca de puternica echipa ungureasca...a fost un meci mare.
Miine daca joaca la fel de bine avem sanse sa trecem si de Rusia sau Danemarca...oricum cert e ca sunt sanse mari ca Romania sa fie Campioana Mondiala la Handbal. BRAVO ROMANIA |
Re:
Quote:
|
toata stima pentru fete :wink: jucam cu rusia in finala
HAI ROMANIA !!! :wink: |
PE ele pe mamele lor si tati lor victorie Romania :lol:
|
:tenisclap ieeei :)
|
Interesant :roll: !
|
respect pt VICECAMPIOANA! felicitari!
|
din cate am vazut...echipa noastra nu a fost in cea mai buna forma si spre deosebire de echipa Rusiei noi nu am fost favorizate de arbitraj :!:
Felicitari pt un meritat loc 2 :wink: |
Echipa rusiei a fost prea puternica...jucatoare mult prea masive,inalte,practic nu am avut nici o sansa,cat despre arbitraj pot sa zic ca a fost corect...au fost momente cand erau 2 jucatoare ale rusiei si eram avantajati dar nu am stiut sa profitam de asta.
Oricum per total e bun si locul 2 avand in vedere ca nu ne asteptam sa ajungem asa departe pana in finala. |
felicitari fetelor pt.locul 2 si pt.cum au jucat si in special verisoarei mele care a jucat f bine. :wink:
|
pacat...ne puteam impune :D
asta e ... se intampla...alta data oricum ... dupa 32 de ani am fost in finala bravo fetelor ! |
eu zic ca e bun si atat de s-ar intampla asta si fotball :(
|
lasati ma ca urmatorul loc este 1
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning