![]() |
O nubira clasica << DE VANZARE >>
13 Attachment(s)
Nubira CDX cu motor de 1,6 16 valve. Am vazut pe acest forum cateva Nubira frumos modificate,eu am vrut sa-i pastrez aspectul clasic. Aceasta e masina mea...ingrijita zic eu.
|
Re: O nubira clasica
Absolut superba! Foarte buna ideea cu aspectul clasic!!
Jantele alea sunt pe 14" sau 15"? Da-mi si mie IM de messenger pe messenger sa mai stam la taclale.. |
In primu rand...bine ai venit! Felicitari ca vrei sa o mentii curata' aa si am un sfat ledurile albastre schimbale cu unele albe la fel merg si semnalizarile laterale ar venii bine unele albe;)
|
am inceput prin a-mi prezenta masina,am uitat sa ma prezint si eu. Ma numesc Mihai si sunt din Braila.
"Robert_MNW" - ai dreptate cu bucurile de pozitie albastre,sunt cam nasoale.Am gasit ceva leduri albe pe forum si ma gandesc serios sa-mi cumpar ptr ca m-am saturat de cele albastre care au fost o investite proasta. |
Masina arata bine,se vede ca este intretinuta.Apropo ,de leduri albe pe pozitie ,cred ca ar arata mai bine decat cele albastre(vezi avatarul de la semnatura mea).:D
|
Frumos autoturism si intretinut.
|
@ brazw: bine ai venit! Poate aranjam vreo intalnire Daewoo la Braila ;) Toate cele bune!
|
Presupun daca e clasica nu urmeaza nici o schimbare ? :D
|
da! aveti dreptate referitor la becurile de pozitie,sunt odioase :-) am sa fac tot posibilul sa achizitonez niste leduri cu lumina alba. Am intretinut-o si am ingrijit-o. Referitor la aspect cum am mentionat si mai sus, am vrut sa o pastrez cat mai clasica......ma gandesc poate la niste jante frumoase,e doar o idee.
|
Quote:
plus suspensie care sa micsoreze garda la sol.. |
Noutati, ceva??
|
Clean...frumos. Dar ai avut cumva vreun accident cu ea ca parca vad usea spate dreapta intr-o nuanta diferita la vopsea...sau poate este din cauza pozelor:) oricum imi place.
|
Vand Daewoo Nubira CDX din 1999 Koreea. Masina are motor de 1.6 litri 16 valve cu 93.000 km rulati (REALI). Unic propietar,carte service. consum: urban 9-10% ,extraurban 6-7%,capacitatea rezervorului fiind de 62L. Masina este intretinuta,tinuta in garaj,are toate reviziile la zi si toate consumabilele schimbate.Arata f bine si se conduce excelent.
ABS. 2airbag`uri. Proiectoare ceata. Geamuri electrice fata/spate. Oglinzi electrice/incalzite. AerConditionat. Radiocasetofon CD,boxe SonyXplod. Volan reglabil. Scaune cu reglaj lombar. Centuri reglabile pe inaltime. Bancheta spate rabatabila. 5 locuri,un interior destul de spatios si intretinut. ACCEPT ORICE TEST pret 4000 euro / negociabil |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning