Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   O nubira clasica (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/109348-nubira-clasica.html)

brazw 13-02-09 14:53

O nubira clasica << DE VANZARE >>

13 Attachment(s)
Nubira CDX cu motor de 1,6 16 valve. Am vazut pe acest forum cateva Nubira frumos modificate,eu am vrut sa-i pastrez aspectul clasic. Aceasta e masina mea...ingrijita zic eu.

Dumitru Cristian 13-02-09 14:56

Re: O nubira clasica

Absolut superba! Foarte buna ideea cu aspectul clasic!!
Jantele alea sunt pe 14" sau 15"?
Da-mi si mie IM de messenger pe messenger sa mai stam la taclale..

Robert_MNW 13-02-09 15:07

In primu rand...bine ai venit! Felicitari ca vrei sa o mentii curata' aa si am un sfat ledurile albastre schimbale cu unele albe la fel merg si semnalizarile laterale ar venii bine unele albe;)

brazw 13-02-09 15:13

am inceput prin a-mi prezenta masina,am uitat sa ma prezint si eu. Ma numesc Mihai si sunt din Braila.
"Robert_MNW" - ai dreptate cu bucurile de pozitie albastre,sunt cam nasoale.Am gasit ceva leduri albe pe forum si ma gandesc serios sa-mi cumpar ptr ca m-am saturat de cele albastre care au fost o investite proasta.

laurentiu NT 14-02-09 09:15

Masina arata bine,se vede ca este intretinuta.Apropo ,de leduri albe pe pozitie ,cred ca ar arata mai bine decat cele albastre(vezi avatarul de la semnatura mea).:D

Dr. Feng Shui 14-02-09 10:03

Frumos autoturism si intretinut.

Snapy_xxl 14-02-09 11:47

@ brazw: bine ai venit! Poate aranjam vreo intalnire Daewoo la Braila ;) Toate cele bune!

iviTe 14-02-09 12:03

Presupun daca e clasica nu urmeaza nici o schimbare ? :D

brazw 14-02-09 15:50

da! aveti dreptate referitor la becurile de pozitie,sunt odioase :-) am sa fac tot posibilul sa achizitonez niste leduri cu lumina alba. Am intretinut-o si am ingrijit-o. Referitor la aspect cum am mentionat si mai sus, am vrut sa o pastrez cat mai clasica......ma gandesc poate la niste jante frumoase,e doar o idee.

RD-Woo 15-02-09 11:31

Quote:

Originally Posted by brazw
..ma gandesc poate la niste jante frumoase

...si folie de aceeasi nuanta si pe geamurile fata
plus suspensie care sa micsoreze garda la sol..

Dumitru Cristian 21-02-09 21:16

Noutati, ceva??

andi_cimpean 24-02-09 22:50

Clean...frumos. Dar ai avut cumva vreun accident cu ea ca parca vad usea spate dreapta intr-o nuanta diferita la vopsea...sau poate este din cauza pozelor:) oricum imi place.

brazw 28-02-09 18:42

Vand Daewoo Nubira CDX din 1999 Koreea. Masina are motor de 1.6 litri 16 valve cu 93.000 km rulati (REALI). Unic propietar,carte service. consum: urban 9-10% ,extraurban 6-7%,capacitatea rezervorului fiind de 62L. Masina este intretinuta,tinuta in garaj,are toate reviziile la zi si toate consumabilele schimbate.Arata f bine si se conduce excelent.
ABS. 2airbag`uri. Proiectoare ceata. Geamuri electrice fata/spate. Oglinzi electrice/incalzite. AerConditionat. Radiocasetofon CD,boxe SonyXplod. Volan reglabil. Scaune cu reglaj lombar. Centuri reglabile pe inaltime. Bancheta spate rabatabila. 5 locuri,un interior destul de spatios si intretinut. ACCEPT ORICE TEST

pret 4000 euro / negociabil

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning