![]() |
VW pregateste un nou sedan
1 Attachment(s)
Volkswagen a publicat astazi o prima schita oficiala cu un viitor sedan de clasa medie ce va fi construit la fabrica VW din Chattanooga, Tennessee (USA). Conform constructorului german, sedanul misterios - al carui nume nu a fost inca dezvaluit - va fi putin mai mare in dimensiuni decat Passat. Noul model va fi produs in 150.000 exemplare pe an, inceperea productiei fiind programata pentru anul 2011.
|
Re: VW pregateste un nou sedan
mi se pare prea robusta.....sa vedem ce o fi de produsul final.
|
mm...botul are linia lui phaeton numai ca e mai patratos...
|
poate fi vb de viitoarea generatie passat...cine sitie, oricum pare sobra si masiva
|
Mijto,oricum si ca dimensiuni pare ca se cam apropie de Phaeton
|
oooo da! in sfarsit. sa vedem daca iese macar un sfert din ce ne arata acolo in imaginile alea
|
Nu stiu ce sa zic...duce un pic spre Phaeton dar arata parca prea simpla(bine e o schita) dar totusi ma asteptam la ceva mai complex...din schitza pare masiva, patratoasa chiar...
|
in poza arata si aduce f mult a o masina americana ....
|
Quote:
Dar oricum dupa schita asta , pare destul de interesanta. |
dupa cum arata cu siguranta va fi urmatoarea generatie de Phaeton. oricum cred ca va suferi multe modificari pana la produsul final.
|
Arata a Lexus LS din '88 cu un pic de Merc S class, din aceasi perioada cu tuse de Audi si ceva din 300C.Mamaaa, ce corcitura.
|
Quote:
Cu siguranta cei de la vw si-au invatat lectia data trecuta cu phaetonul si sunt sigur ca masina asta nu va fi un succesor al lui cu care vw sa se bata de la egal cu concurenta bine cunoscuta....nu au fost pregatiti nici atunci si sau vazut rezultatele catastrofale in vanzari ale lui phaeton si nici acuma nu sunt pregatiti sa fie cu adevarat competitivi pe segmentul de super lux |
arata bine :) imi place ca se continua liniile de la inceput pana la sfarsit
|
arata bine...posibil noua generatie phaeton??!!
|
arata foarte bine...speram ca va iesi ceva frumos si va fi fabricat si pentru europa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning