![]() |
BMW 320d E90 - tuning
42 Attachment(s)
Cateva modificari pe care le-am facut la masina mea. Mai trebuie sa ii fac multe modificari dar mai trebuie bani. Deocamdata am vopsit-o, am schimbat evacuarea si am pus alt soft. Pe viitor vreau sa ii schimb turbina si tot ce se poate pe la motor si poate un kit exterior de la ACSchnitzer.
In curand o sa ii montez alte jenti dar tot pe 17" BORBET Am adaugat cateva poze cu masina asa cum a fost inainte sa ajunga in stadiul asta, in poze se vad toate modificarile prin care a trecut. Am montat alte jante am pus cateva poze. JANTE LATE CU BUZA PENTRU BMW 17" : SPATE 10J ET 15 SI FATA 8.5J ET13 DISTANTA INTRE PREZOANE ESTE DE 5x120 PRET: 500 EURO FIX (nu se negociaza) fara anvelope. Telefon: 0722511468 - 0788545125 |
Re: E90 - tuning
frumoasa masina , sa ai bafta
|
Da e frumoasa .. :D .. ce evacuare i`ai pus ? :)
|
Quote:
|
ce motorizare ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MS |
Ai un filmulet cu sunetul? Iti place cum se aude?
|
Quote:
|
de ce te ai apucat sa o strici?
trebuia facut plafonu MAXIm,dar nici el,pe gri nu da bine...din spate acuma nu ti mai dai seama ce masina e de la departare... poate te plictisesti si o faci la lor.. iar jantele,sunt urate,au et ul prea mare,pe fatza se vad ca un 3 cu jante de 5.. |
Quote:
|
frumoasa masina ... am vazut`o de cateva ori prin oras ...
bafta cu modificarile ... |
Vand jante cu buza de bmw pe 17"
4 Attachment(s)
Jante de 17"-5x120 cu ET13: 2 buc. fata de 8,5 J si 2 buc. spate de 10J.
Merg montate pe bmw seria 5, 7 si pe 3 (au inele) Nu sunt strambe si nu bat, le am de noi si am mers cu ele cam 2000 km Le vand pentru ca am cumparat altele si am nevoie de bani. Pret: 550 euro fara anvelope Telefon: 0722511468 |
Ar merge si un pic coborata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning