![]() |
Marea intalnire VW GOLF 4 exclusiv.
Am deschis acest topic din dorinta de a organiza o intalnire a posesorilor de GOLF 4 din toata tara. Rog colegii sa propuna locatii si date pentru a ne pune de acord. Ma gandesc sa fie undeva prin mijlocul tarii. Bafta.
|
Re: Marea intalnire VW GOLF 4 exclusiv.
pai...vara la mare...si iarna la munte....e cel mai convenabil...impuscam 2 iepuri de o data...
cum toti o ardem cu suspensii sport...cred k ramane doar optiunea de vara :)) |
raman fara praguri pana la mare :)
|
Haideti la brasov!
|
Tot la Brasov votez si eu.
|
bucuresti sau mare :P
|
propun CLUJ pentru ca este un oras foarte frumos si relativ la mijloc:d
|
Daca as avea si eu cu cine sa vin din Ploiesti... :| Chiar mi-ar placea sa vizitez Cluj-ul. N-am fost niciodata acolo.
|
votez pt brasov si eu....oricum astept stabilirea locatiei
|
eu propun luna iunie-iulie si ca locatie Sibiu (in parcarea din Piata Mica) - asta daca se doreste o intalnire scurta.
sau, putem lua exemplul colegilor cu mk1-mk2 care organizeaza intalniri anuale in natura si pe parcursul mai multor zile. mai multe detalii aici si aici este o ocazie buna pt un "road trip" , asa ca nu mai fiti comozi cu propuneri gen Bucuresti :P |
Si eu propun undeva pe la brasov sau pe langa brasov
|
chiar nu v-ati saturat de valea prahovei/brasov? de DN1 si aglomeratiile din weekend ??
presupun ca daca se va face intalnirea ac , se va face in weekend ... |
Acum ma uitam pe undeva pe langa sibiu :) si sincer mie nu imi place la bv sunt satul... defapt sunt satul de tara noastra mizerabila(gunoaie si alte alea)
|
eu am fost recent in sibiu si mi s-a parut un oras foarte curat. ai si ce vizita , atat in oras cat si in imprejurimi.
cel putin eu personal m-am saturat de valea prahovei (este frumos, nu zica ca nu) si vad o asemenea intalnire ca un prilej de a vizita tara. sunt de acord si cu Cluj , daca mai vrea cineva. se poate face un poll unde sa votam locatia , dar numai dupa ce stabilim cine merge. in poll sa voteze numai cei care participa. |
Propun Constanta sau braila ati putea vedea ca nu aveti ce sa vedeti in acest oras si odata ajunsi acolo v`ati gandii sa plecati in alta locatie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning