![]() |
de vanzare subwoofer monstru
3 Attachment(s)
am un difuzor de la pioneer ditia spl 2500 W modificat de pyre sound , specificatiile le gasiti pe net , pret 1500 ron usor discutabil , el costa in jur de 3000 ron , urgent, 0727340458 Ovidiu
|
Re: de vanzare subwoofer monstru
pozele nu-i fac cinste, l-am vazut si e BESTIAL!!!
cred ca are 12 kile :) un mare up pentru o scula de zile mari ;) este de fapt un Pioneer TS-W5102SPL modificat Maximum input power 6.000 W Nominal input power 2.500 W Frequency response 18 - 2.000 Hz Sensitivity (1W/1m) 88 dB Woofer size 30 cm Dual 2Ω voice coils: 1 or 4Ω Yes Recommended sealed enclosure 42.5 as tine sa adaug ca pentru asa ceva ai nevoie de inca o baterie si eventual de un alternator mai mare (sau doua) |
eu ma-m apucat sa il pun pe masina , dar trebuie sa imi fac o incinta pe masura lui , si nu cred ca imi mai trebuie alt alternator pt ca am un motor de 2000 si alternatorul e destul de mare , o baterie sigur o sa imi pun , dar mai intai sa imi fac incinta
|
1 Attachment(s)
difuzorul chiar este un monstru "am aflat pe carca mea" si nu are nicidecum 12kg . l-am cantarit doar de curiozitate . insa nu a fost modificat , doar ia fost schimbat dustcampul . am atasat o poza cu el pe cantar ......ho, ho , ho...
ovidiu maine te sun cand e gata incinta . |
abia astept sa-l aud :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning