![]() |
BMW ursulet tuning
7 Attachment(s)
Daca ai un ursoi si vrei sa faci ceva asemanator din el as putea sa te ajut. :P
|
fain, nam ce zice, da' parca prea umflate spoilerele
|
BMW
Masina SUPER frumos si aranjata si culoarea se potriveste.. 8)
|
arata bine masina, imi place cum e modificata, pt un job romanesc arata bine
|
Chiar imi place culoarea , felicitari aveti niste linii de spoiler curajoase , spre avangarda insa pe spate arata zic prea simplu acolo parerea mea ar trebui sa mai lucrati am vazut niste designuri faine ce ati facut pe altele !
|
BMW
Eu cred ca masina care a facuto :protuning: e super pantru dinsul si fiecare isi face masina cum are inchipuire de ea ca sal aranjeze dar sa nu se gindeasca ce sau cum le place altora ca ori ce masina nu trebuie sa arate ca toate precum ca nu se mai numi TINUNG astai trebuie sa fie ceva deosabit cum se mai spune unicala nu....
SUPER-protuning... 8) |
E misto...bv... rinichii nu prea imi plac.... bai bine cei originali si vopsiti negri..
|
:shock: :shock: e cameleon?
si cam cat ar costa asa ceva?(ce ai facut pana acu) si cam cat costa un ursar stock dupa'n 80 si ceva 90? |
nu e cameleon e doar vopsea perlata.Pretul este de 3200 RON la kitul tuning : 2 spoilere, set praguri, eleron, pleoapa faruri, priza aer capota, capac luneta.
Apropo... ursoiul este de vanzare!!! |
4 Attachment(s)
mai este unul :D :wink:
|
sunt curioasa la ce ii spui tu rinichii... eu una habar`n`am ce ar putea fii rinichii la o masina. :?: :lol:[/img]
|
rinichii la bmweu sunt dreptunghiurile alea cromate si rotunjite la coltruti din botul masinii. traditional bmw. acesti rinichi au suferit schimbari de forma dealungul timpului. :twisted:
|
Da' parca aia se numeau plamani, nu rinichi, nu? Sau, odata cu forma, si-au schimbat si numele?
Ontopic: frumos primul urs, cel mov, da' al doilea, E SUPERB (exceptand plamanii, sau rinichii, cum vreti voi sa le ziceti)! |
tot de rinichi stiu si eu... asa aud pe unii altii spunand...
sunt de apreciat masinile, sunt altceva decat ceea ce vezi pe strada in general, si sunt lucrate ingrijit, si asta e foarte important, vopsite bine, finisate bine, linii inchegate... |
Pretul kitului e piperat insa este fain designul !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning