![]() |
Faruri cu Devil Eyes GamaMag Bucureşti
1 Attachment(s)
Executam faruri auto si moto cu Devil Eyes cu neon flexibil. Putem realiza orice forma doriti. Pretul este cuprins intre 200 – 300 ron. Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati la nr de tel. 0733.254.697, 0722.350.144. Pentru vizualizarea de poze si filmulete intrati pe https://www.youtube.com/watch?v=8kNrpuVD5m0
|
Re: Executam faruri cu Devil Eyes
imi poti arata cum ar fi pt un punto I din 96 si in ce pret?
|
Quote:
|
mersi,poate ne auzim
|
Luni pentru un LEON 1P.
Pierd cam toata ziua prin BUCURESTI. |
Quote:
|
pe solenza a-ti facut?
daca da ce pret? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am si eu o intrebare, de unde denumirea de devil eyes? eu stiam ca Devil eyes arata ca in pozele de mai jos!
|
Va asteptam la standurile noastre din cadrul 4Tuning Days ne puteti gasii la cupola principala in cadrul moto sau afara la intrarea in pavilionul 15. Va asteptam cu reduceri pe toata durata evenimentului. www.gamamag.ro
|
1 Attachment(s)
pentru un renault megane 1 din 1997 ? varianta de dinainte de facelift ? va las o poza cu masina sa va faceti si o idee
|
Pt. matiz?
|
Sunati-ne este greu de explicat pentru fiecare masina in parte un pret estimativ ar fi intre 200 ron si 300 ron. Montajul acestui neon flexibil necesita desfacerea farului. Precizez ca neonul nu este foarte luminos. Nu avem decat culoare albastru sau rosu. 0722.350.144 www.gamamag.ro
|
Re: Faruri cu Devil Eyes GamaMag Bucureşti
Instalatii xenon auto 220 RON TVA inclus Garantie 12 luni Stoc permanent la toate modelele de bec si toate culorile www.gamamag.ro
|
Re: Faruri cu Devil Eyes GamaMag Bucureşti
o instalati h4 bixenon 35 w cat ma costa .. la 6000 k
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning